به گزارش هنرآنلاین، علی‌اکبر نظری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ویتنام در مراسم افتتاحیه هفته فیلم ایران در این کشور با اشاره به پیشینه تاریخی و تأثیرگذار سینمای ایران اظهار داشت: اولین سالن سینما در ایران در سال ۱۹۰۰ تنها پنج سال پس از اختراع سینما توسط برادران لومیر در تبریز تاسیس شد و نخستین فیلم ناطق ایرانی نیز حدود ۹۰ سال پیش ساخته شد.

وی افزود: سینمای ایران آیینه‌ای از فرهنگ، هویت و روایت‌های انسانی ملت ماست که با صداقت، عشق، خانواده و کرامت انسانی، دل مخاطبان جهانی را به دست آورده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ویتنام با اشاره به موفقیت‌های بین‌المللی سینمای ایران در جشنواره‌هایی مانند کن، برلین و برزیل و همچنین جشنواره فیلم هانوی، افزود: هفته فیلم ایران صرفاً رویدادی هنری نیست؛ بلکه نمادی از دوستی پایدار، احترام فرهنگی متقابل بین ایران و ویتنام است. سینما زبان مشترک ملت‌هاست و می‌تواند قلب‌ها را به هم نزدیک کند.

دانگ چان کوانگ، مدیرکل سینمایی وزارت فرهنگ ویتنام نیز در این مراسم اظهار داشت: سینمای ایران به‌دلیل داستان‌پردازی عمیق، انسانی و تأثیرگذار خود در جهان شناخته شده است و میراثی ارزشمند برای بشریت به شمار می‌رود. هفته فیلم ایران فرصتی ارزشمند برای مخاطبان ویتنامی است تا با فرهنگ ایرانی از دریچه هنر هفتم آشنا شوند.

در این هفته فیلم، پنج اثر سینمایی ایرانی شامل فیلم‌های «در آغوش درخت»، «عطرآلود»، «بیرو»، «خداحافظ دختر شیرازی» و انیمیشن «مسافری از گانورا» به نمایش در خواهد آمد.

این رویداد برای نخستین‌بار با حمایت مالی شش شرکت تجاری و گردشگری برگزار شد.

هفته فیلم ایران در هانوی که به همت سفارت جمهوری اسلامی ایران و با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و وزارت فرهنگ، ورزش و گردشگری ویتنام برگزار شده، تا ۲۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت رایگان به مشاهده فیلم ها بپردازند.

انتهای پیام