به گزارش هنر آنلاین به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، علی بخشی زاده - معاون صدا - با اشاره به تغییر رویکرد معاونت صدا از جشنوارههای کلان به برگزاری جشنوارههای تخصصی گفت: زمانی رویکرد کلان داشتیم و جشنوارههایی هم که برگزار میکردیم همان قدر کلان بودند و به اصول برنامه سازی رادیو میپرداختند. حالا زمان آن فرا رسیده که دانش تخصصی در رادیو را افزایش دهیم که جشنواره پژواک با همین هدف طراحی شده است.
وی افزود: با برگزاری این جشنواره تلاش کردیم برنامه سازی را چه از منظر ساختار و چه از منظر موضوع، تخصصی تر کنیم که ماحصل آن تجربه اندوزی و مهارت آموزی است.
بخشی زاده با اشاره به اینکه تجربۀ مستندسازی در رادیو یک دانش کلان بود که نیاز داشت به تخصصی ترین شکل ممکن دربیاید، افزود: برگزاری جشنواره پژواک همان بستر رودخانه ای است که می تواند این جریان فکری را به دریای دانش برنامه سازی تخصصی رادیو برساند.
معاون صدا تاکید کرد: جشنواره پژواک، هم در حوزه ترویج و تبیین ساختارهای مستندسازی، به شکل تخصصی، توانست مسیر جدیدی را ایجاد کند و هم از نگاه موضوعی، توانست مناظر جدیدی را برای مخاطب نمایان سازد.
بخشی زاده افزود: در دومین جشنواره ملی پژواک کوشش کردیم نهضتی برای مستندسازی رادیو بنا کنیم که چکیده ای از تجربیات، مهارت ها و دانش برنامه سازی مستند را در خود بپروراند و پژواک، به گمان من، افشره ای از این دانش گرانبهاست برای نسل آینده رسانه ملی ...
اختتامیه دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای حوزه مستند، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار میشود. هدف از برگزاری این جشنواره، احیای ساختار و ارتقای جایگاه مستند در برنامههای رادیویی و آموزش و بازآموزی مهارتهای مستندسازی رادیویی عنوان شده است.