سرویس معماری هنرآنلاین: فیلم سینمایی"دکتر استرنج" محصول سال 2016  استودیو مارول، اخیراً به به عنوان یکی از بهترین نمونه‌های تلفیق طراحی و ساخت معماری از سوی کارشناسان مورد تحسین قرار گرفته است.

طراحان صحنه این فیلم به شکلی خلاقانه فضاهای معماری را در هم تنیده و در مکانی خیالی دوباره‌سازی و تلفیق کرده‌اند.

مهم‌ترین نکته در طراحی سکانس‌های فیلم و جلوه‌های بصری آن جلوه‌هایی از تعادل و عدم تعادل، همچنین حس تعلیق ویژه‌ای است که از این طریق به بیننده انتقال داده می‌شود. ترکیب‌بندی مکان‌ها در این فیلم هم به لحاظ فنی و هم ارزش‌های بصری از نمونه‌های قابل توجه سینمای سال‌های اخیر است.

معماری نقاط مختلفی از جهان از آسیا تا اروپا در این فیلم دوباره‌سازی و تلفیق شده است. سکانسی از اوایل فیلم  که شهر لندن را بازآفرینی کرده از جسارت تیم طراح این فیلم حکایت دارد؛ جایی که دیوارها و پنجره‌ها و ستون‌ها همچون یک سازه اوریگامی شروع به چرخیدن به دور خودشان و ایجاد شکل‌های عجیب و غریب و بی‌وقفه در حال تغییر هستند.

طراحی فضا در "دکتر استرنج" در میان اغلب فیلم‌های قهرمانی مارول که به صورت دنباله‌دار بر اساس کتاب‌های مصوری به همین نام تهیه شده‌اند، جایگاه ویژه‌ای دارد طوری که می‌شود گفت هیچ‌یک تا این اندازه  فضا و معماری را به چالش نکشیده‌اند.

سینما و معماری

سینما و معماری

منبع: architecturaldigest