به گزارش هنرآنلاین، بهزاد دانشگر، مدیر دفتر ادبیات داستانی مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری با اشاره به اهمیت کیفیت در پروژه «باغ رمان ایرانی» گفت: پس از اعلام فراخوان جذب طرح رمان و بررسیهای صورتگرفته ۵۲ طرح از داستاننویسان سراسر کشور توسط دفتر داستان پذیرش شد. با توجه به برنامهریزی اجرایی برای دستیابی به یک سیستم آموزشی منسجم برای خلق رمانهای ارزشمند زیر نظر استادان داستاننویسی و محدودیتهای موجود در حوزه نشر، بر آن شدیم تا پروژه مذکور در دو مرحله اجرا شود. در مرحله نخست شرایط برای فعالیت ۲۳ هنرجو فراهم شده و عملیاتیشدن باقی طرحها به زمانی دیگر موکول میشود.
دانشگر ضمن تشکر از استقبال و پیگیری نویسندگان و مدرسان برای تداوم پروژه «باغ رمان ایرانی» اسامی ۲۳ هنرجو را به شرح زیر اعلام کرد: مریم فرجی، ساجده تقیزاده و طاهره کوهکن از فارس، راضیه مکاریان، مطهره شیرانی و طیبه رفیعمنزلت از اصفهان، زهرا بیکمحمدی، فاطمه حسنا ادیبنیا و پریسا قدیریحیدری از تهران، مریم بهرنگفر، زهرا شنبهزاده و سمیه باستین از هرمزگان، زهرا جعفرزاده، خدیجه خانی و مبینا خلیلزاده از اردبیل، معصومه قیطاسی و لیلا بهرامی از البرز، محبوبه حاجمرتضایی و معصومه انواریاصل از قم، زهره طالبعلی از خوزستان، الهه حسینیشعار از همدان، روحالله شریفی از قزوین و رقیه خلیلی از آذربایجان غربی.
وی در ادامه برنامههای «باغ رمان ایرانی» را اینگونه شرح داد: هنرجویان طی دوره علاوه بر فراگیری مهارتهای نوشتن به صورت خصوصی از مدرسان، در اردوهای آموزشی و کارگاههای تخصصی متنوع نیز شرکت خواهند کرد. در پایان دوره آثار تولید شده پس از تأیید توسط کارشناسان و ارسال جهت انتشار، ارزیابی و به چهار رمان برتر جوایز نفیسی اهدا میشود.
بهزاد دانشگر در پایان افزود: نخستین نشست تخصصی با مدرسان دوره نخست و تشریح برنامههای «باغ رمان ایرانی» توسط دفتر ادبیات داستانی روز سهشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در حوزه هنری برگزار خواهد شد.