به گزارش هنرآنلاین براساس خبر رسیده، بهناز آسنگری مدیر واحد خدمات حمایتی محک گفت: این سازمان در تمام سالهای فعالیت خود تلاش کرده است تا با ایجاد فضایی شاد، کودکانه و روحیهبخش، فرآیند درمان را برای کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههایشان راحتتر سازد و کیفیت زندگی ایشان را در تمامی مراحل درمان ارتقا بخشد. از این رو حدود 10 سال است که ترالی کتاب در بیمارستان محک و برخی دیگر از بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی کودک در تهران، فعالیت میکند. هر ماه تقریبا ۱۰۰۰ کتاب متناسب با گروههای سنی و علایق کودکان از سوی روانشناسان انتخاب و به کودکان محک اهدا میشود.
او ادامه داد: قصه محک، قصه آدمهایی است که همیشه فراتر از خود فکر کردند، همانند سعیده قدس که به دغدغهای بیش از دغدغه خود اندیشید و این سازمان را برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان بنیان نهاد. حال در شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا دستهایمان از هم دور شده، کیهان.ز پدری که امروز یکی از نیکوکاران محک است، پس از آشنا شدن با دغدغه کودکان مبتلا به سرطان، تصمیم گرفت قصههایی که شبها برای فرزندانش میگفت را ضبط کند تا شاید شادی و کودکی را برای این قهرمانان کوچک زنده سازد.
آسنگری افزود: این نیکوکار ساکن شهر اصفهان، در این مدت با ما همراه شده است و در شرایط فاصلهگذاری اجتماعی به دلیل شیوع کرونا، هر شب قصهای را در استودیوی خانگی خود ضبط میکند تا ما بتوانیم آنها را برای فرزندانمان در پیامرسانهای دیجیتال بفرستیم تا بتوانند این روزهای سخت را شادتر بگذرانند؛ اقدامی که با استقبال بسیار کودکان مبتلا به سرطان همراه شد.
او از تلاش محک برای سهیم شدن این شادی با دیگر کودکان ایران گفت و ادامه داد: این تجربه باعث شد تا مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان را مغتنم بشماریم و در صفحه اینستاگرام رسمی محک به مدت 6 شب قصههایی برای کودکان سرزمینمان بخوانیم.
مدیر واحد خدمات حمایتی محک با بیان آنکه در این رویداد هنرمندان، شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان همراه محک شدهاند، گفت: رویداد یک هفته قصهخوانی با محک از روز 17 تیر آغاز میشود و قصهخوانی فعالان حوزه ادبیات کودک و نوجوان و هنرمندانی چون عزتالله الوندی، حسن معجونی، آزاده مویدیفرد، بهار کاتوزی، الکا هدایت و... هر شب در اینستاگرام رسمی محک پخش میشود.
به امید آنکه قصههای زیر سقف محک، قصه بهبودی کودکان مبتلا به سرطان باشد. آرزو میکنیم روزی همه ما بتوانیم با هم بخوانیم: بالا اومدیم ماست بود، قصه ما راست بود، پایین اومدیم دوغ بود، غصههامون دروغ بود.