سرویس فرهنگ و ادبیات هنرآنلاین: روی ماه خداوند را ببوس به زعم بسیاری از فعالان حوزه ادبیات داستانی، تاکنون یکی از موفق‌ترین کارهای داستانی مستور است. این کتاب در هفده سالی که از انتشار آن می‌گذرد،‌ هفتادویک بار تجدیدچاپ شده است.

مصطفی مستور از نویسندگانی است که آثارش همواره در بازار کتاب، فروش خوبی داشته و از سوی مخاطبان با اقبال خوبی مواجه شده است. کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" که برای اولین بار در سال 1379 از سوی نشر مرکز منتشر شد در دی ماه امسال به چاپ هفتادویکم رسید. ایبنا در گزارشی نوشته است: این کتاب از فروردین امسال تا به حال شش بار تجدید چاپ شده است. این اقبال تنها شامل "روی ماه خداوند را ببوس" نمی‌شود و مستور تقریبا در تمامی آثار خود با اقبال خوبی مواجه بوده است، به طوری که آمار تجدیدچاپ‌های آثار این نویسنده عددی نزدیک به 250 است. در زیر گزارش کاملی از آثار پرمخاطب مصطفی مستور و تجدیدچاپ‌های هر اثر را می‌خوانید.

"استخوان‌های خوک و دست‌های جذامی" پس از کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" در صدر این فهرست قرار دارد و تا به امروز به چاپ 30‌ام رسیده است. این کتاب توسط انتشارات الهدی و با ترجمه اکتای میرزایف به روسی نیز منتشر شده است.

مجموعه داستان "حکایت عشقی بی‌قاف، بی‌شین، بی‌نقطه" با 23 تجدید چاپ در رتبه سوم قرار دارد. در داستان‌های این مجموعه  اغلب با مولفه‌هایى روبه‌رو هستیم که در آن‌ها هم‌نشینى نوعى خوانش متافیزیکى با روابط ساده و روزمره‌ انسانى- اجتماعى محور اصلى داستان‌ها را تشکیل مى‌دهند. مجموعه داستان "چند روایت معتبر" از سال 1382 تا سال 1395 به چاپ نوزدهم رسیده است.

هر سه این کتاب‌ها در نشر چشمه منتشر شده‌اند.

رمان "من گنجشک نیستم" برای اولین بار در سال 1387 از سوی نشر مرکز منتشر و تا به امروز 18 بار تجدیدچاپ شده است. این رمان داستان روزمرگی‌های مردی است که خواهرش برای معالجه، او را به مجتمع درمانی سپرده و در حال حاضر او ساکن طبقه نهم و واحد 902 از این تیمارستان است. راوی به خاطر مرگ همسرش افسانه (وقت وضع حمل) و فرزندش، سردردهای عجیبی دارد.

مجموعه داستان "عشق روی پیاده‌رو" برای اولین بار در سال 1377 از سوی نشر رسش منتشر و پس از دو بار تجدیدچاپ توسط نشر چشمه بازنشر شد. این مجموعه تا به حال 19 بار تجدیدچاپ شده است.

مجموعه‌داستان "تهران در بعدازظهر" شامل 6 داستان کوتاه است. محوریت موضوعی همه‌ی داستان‌های این مجموعه زنان و نقش آن‌ها در زندگی مردان است. این نگرش در داستان تهران در بعدازظهر به اوج خود می‌رسد. این مجموعه تا به حال 15 بار در نشر چشمه تجدیدچاپ شده است. مجموعه داستان "من دانای کل هستم" اولین بار در سال 1383 توسط انتشارات ققنوس وارد بازار کتاب شد و تا به حال 13 بار تجدید چاپ شده است. این مجموعه حاوی هفت داستان کوتاه از مصطفی مستور است. کتاب "سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار"  از دیگر آثار پرمخاطب مستور است که در نشر مرکز به چاپ 12 رسیده است.

مجموعه داستان "بهترین شکل ممکن" توسط نشر چشمه تا به امروز به چاپ 9 رسیده است. از ویژگی‌های  این اثر که آن را از دیگر آثار مصطفی مستور متمایز می‌کند، می‌توان به وجه سینمایی داستان‌ها اشاره کرد، به‌گونه‌ای که می‌توان "بهترین شکل ممکن" را ترکیبی از ادبیات و سینما دانست.

مجموعه شعر "دست‌هایت بوی نور می‌دهند" و کتاب "مبانی داستان کوتاه" در پله هشتم چاپ قرار دارند و ناشر آن‌ها مرکز است. " دویدن در میدان تاریک مین" نمایش‌نامه‌ای در چهار پرده است. ناشر این کتاب نشر چشمه است و تا کنون 8 بار تجدیدچاپ شده است.

مصطفی مستور در مقام مترجم هم در بازار کتاب تا حدی موفق عمل کرده و کتاب "سرشت و سرنوشت" که تحلیل سینمای کیشلوفسکی است با ترجمه او به چاپ پنجم رسیده است. این کتاب تالیف مونیکا مورو است و در نشر مرکز منتشر شده است.

Untitled