به گزارش هنرآنلاین، علیرضا جعفری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه در چند سال اخیر توسعه قابل توجهی در تعداد سینماهای تهران را  شاهد هستیم، گفت:

داشتن سینماهای با کیفیت حق شهروندان است و هرچند شهرداری تهران نیز  اقدامات خوبی در این زمینه داشته  است اما هنوز از نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی به رویکرد جهادی و  تلاش شهرداری تهران در توزیع عادلانه پردیس‌های سینمایی در شمال و جنوب سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت:پردیس‌های سینمایی به همت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران  مناطق مختلف تهران از جمله مناطق 3، 5، 11، 18، 19و 20  پراکنده هستند.

به گفته مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران پردیس‌های  سینمایی پارک ملت، زندگی، آزادی،رازی، تماشا، جوانه و راگا در مجموع دارای 95 هزار و 560  متر مربع مساحت زیر بنا و 27 سالن نمایش است.

جعفری گفت: تعداد دیگری نیز به  صندلی‌های سینما در مرکز تئاتر حرفه ای خاوران و باغ کتاب تهران که دارای چندین سالن سینمایی هستند، افزوده شده که تا پایان سال شاهد افتتاح این دو مجموعه فرهنگی و هنری خواهیم  بود.

وی به اهمیت سینماها در غنی سازی اوقات فراغت اقشار مختلف شهروندان به ویژه نوجوانان و جوانان اشاره کرد و گفت:  کالبد و فضاهای مناسب و با کیفیت سینماها در علاقمندان  و فعالان هنر هفتم برای ساخت و تولید فیلم‌های با محتوای غنی و پربار ایجاد انگیزه  کرده و منجر به رقابت سالم بین سینماگران می‌شود.

وی به ضرورت حمایت از سرمایه گذاران خصوصی برای ورود به ساخت و راه اندازی سینماها، گفت:  با تشویق و در نظر گرفتن تهسیلات ویژه می‌توان سرمایه گذاران را به حوزه‌های فرهنگی و هنری جذب کرد و فرصت‌های رقابتی را برای بالا بردن خدمات جانبی در پردیس‌های سینمایی که موتور محرک  توسعه فرهنگی هستند،افزایش داد.

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی ، افزود: سینماها محل و مکانی  برای ارتباطات جمعی در جهت نشر و گسترش فرهنگ به شمار می‌آیند، بنابراین برخورداری از سینماهایی با کیفیت و امکانات ویژه فرصت مناسبی برای جلب توریست فراهم می‌کند.

وی با اشاره به  ضرورت رشدکیفی و محتوایی سینماها در کنار رشد  کمی و زیربنای آن، افزود: باید سینماهای متروک مانده در سطح شهر تهران نیز ساماندهی شده و از فضاهای بلاتکلیف آن برای توسعه فضاهای فرهنگی در تهران بهره بگیریم.

وی با تاکید بر سخنان مقام معظم رهبری در ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی، به اهمیت و جایگاه سینما در این خصوص اشاره و خاطر نشان کرد:

بیانات رهبری درباره لزوم تبیین سبک زندگی دربرگیرنده نکات ارزنده ای برای فعالان بخش‌های مختلف و بخصوص هنرمندان و متولیان فرهنگی است.

جعفری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران پس از گذشت 38  سال از حیات پربرکت خود به ثبات رسیده و در حال حاضر به سمت پی ریزی تمدن اسلامی حرکت می‌کند، گفت: امید مقام معظم رهبری و مردم ظهور تمدن اسلامی با شاخصه‌های اصیل ایرانی و اسلامی است، به همین دلیل  سبک زندگی یکی از مهم‌ترین ارکان این تغییر به شمارمی آید و در این میان  تلویزیون و سینما وظیفه مهمی به دوش دارد.

وی ادامه داد: در این راستا گسترش فضاهای سینمایی برای ترسیم و ترویج زندگی ایرانی اسلامی مبتنی بر ارزش  بسیار اهیمت دارد.

جعفری به گسترش خدمات جانبی در مجموعه‌های سینمایی اشاره کرد و گفت: در نظر گرفتن خدمات جانبی و بسته‌های اوقات فراغت مناسب منجر به خانواده محوری در مجموعه‌های سینمایی خواهد شد.