برای اولین بار، کمپانی والت دیزنی با یک زرادخانه کامل انیمیشنی در جشنواره انسی، که تابستان از ۸ تا ۱۴ ژوئن (۱۸ تا ۲۴ خرداد) برگزار می‌شود، حضور پیدا می‌کند.

در این دوره نیز مانند دوره‌های پیشین انسی هم نسخه‌های جدید انیمیشن و هم بخش‌هایی از تولیدات در دست ساخت مورد انتظار ۲۰۲۵ را در ویترین خود به نمایش می‌گذارد و بار دیگر قرار است غول‌های صنعت انیمیشن از استودیوهای مختلف متعلق به دیزنی شامل خود دیزنی، پیکسار، مارول انیمیشن، لوکاس فیلم و انیمیشن تلویزیونی دیزنی در سواحل دریاچه انسی در آلپ فرانسه گرد هم‌آیند تا قدرت نوآوری خود را به رخ بکشند.

از استودیو انیمیشن والت دیزنی فیلم «زوتوپیا۲» ساخته کارگردان برنده اسکار جرد بوش که «انکانتو» و «موآنا» را نیز در کارنامه دارد، ارائه خواهد شد. این دنباله که قرار است ۲۶ نوامبر اکران شود، یک معمای خزنده تهدیدآمیز را دنبال می‌کند.

پیت داکتر، مدیر ارشد پیکسار هم «الیو» به کارگردانی دومی شی (سازنده «سرخ شدن») و مدلین شرفیان (سازنده «نقب») را برای ارائه دارد. این فیلم درباره یک رویاپرداز جوان است که در یک شورای کیهانی به اشتباه سفیر زمین خوانده می‌شود.

دیزنی با یک زرادخانه کامل به جشنواره انسی می‌رود

داکتر همچنین پیش‌نمایش «هوپرها» را ارائه می‌کند که قرار است سال ۲۰۲۶ اکران شود و درباره دختری است که حیوانات روباتیک را زنده می‌کند.

همچنین به مناسبت سی‌امین سالگرد «داستان اسباب‌بازی»، فیلم‌هایی تا به حال دیده نشده‌ از روزهای ابتدایی این انیمیشن که یکی از تأثیرگذارترین و متحول‌کننده‌ترین فیلم‌های تاریخ انیمیشن است، به نمایش درمی‌آید.

در این مراسم اسطوره دیزنی، ران کلمنتز که به عنوان یکی از نیروهای مهم رنسانس دهه ۱۹۹۰ دیزنی شناخته می‌شود و کارگردان آثار کلاسیک مدرنی چون «پری دریایی کوچک»، «علاءالدین» و «موآنا» است، حضور خواهد داشت.

انیمیشن مارول هم با اولین اپیزود «چشم‌های واکاندا»، یک سریال اکشن ماجراجویی درباره جنگجویان واکاندا، در انسی حضور خواهد داشت و تاد هریس، کارگردان آن در برنامه پیش نمایش آن که قرار است در ماه آگوست در شبکه دیزنی پلاس، روی آنتن برود، صحبت می‌کند.

لوکاس‌فیلم هم با «بلک»، یک فیلم کوتاه جدید از مجموعه «جنگ ستارگان: چشم‌انداز ۳»، به نویسندگی و کارگردانی شینیا اوهیرا، تماشاگران را در یک برخورد روانی و هیپنوتیزمی بین روشنایی و تاریکی فرو می‌برد. این استودیو همچنین «فداکاری» از «داستان های امپراتوری» ساخته دیو فیلونی را برای نمایش دارد.

بخش انیمیشن تلویزیونی دیزنی هم «دراگون استریکر»، یک سریال با مضمون ورزشی را به نمایش خواهد گذاشت و کمدی «کیف» در بخش فیلم‌های تلویزیونی جشنواره رقابت می‌کند.

در این دوره مت گرونینگ، خالق «سیمپسون‌ها» و «فوتوراما»، با جایزه کریستال افتخاری انسی تجلیل می شود.