به گزارش هنرآنلاین، متن پیام محمدمهدی اسماعیلی به شرح زیر است:

«هنر و رسانۀ رسای سینما می­ کوشد با اتکا بر آداب و آیین ایرانی ـ اسلامی، مسئولانه دغدغۀ عدالت، عزت و هویت اجتماعی خود را به تصویر کشیده و هنرمندانه الگوی عالیۀ وفاداری، فداکاری و خانواده محوری را از زنان ایرانی به تصویر بکشد.

سینمای امروز، باید ستایش‌گر ساحت سلیم خانواده و روایت‌گر صدیق چهرۀ واقعی زن باشد و به توجیه‌ نقش متمایز خانواده در کارکردهای اجتماعی بپردازد. تغییر هوشمندانۀ کلیشه‌ ­ای مستعمل از زن و خانواده، منحصراً با برساختن الگوهای باورپذیرانسانی و اعتمادآفرینی ممکن می‌ شود. تأکید دولت مردمی بر عدالت‌ محوری، نه صرفاً به‌ مثابۀ یک گفتمان سیاسی بلکه گزارۀ گویایی در توسعۀ سرمایه، تعمیم حمایت‌ ها و تبلیغ متوازن تولیدات سینمایی بوده است که این تمایز آشکارا خود را در فلسفۀ وجودی رویدادهای سینمایی نشان داده است.

«جشنوارۀ حوا» مقارن با روز خانواده در ایران، رویداد به هنگامی ا‌ست که توجه  سینمای امروز را به جایگاه زن در جامعۀ ایران ـ اسلامی به نمایش می‌ گذارد. تأکید بر موقعیت ممتاز فردی و جمعی زن، تصدیق کنش‌گری بر اساس آموزه‌ های ایرانی‌ اسلامی و بازتعریف خانواده از مهم‌ترین مؤلفه‌ های این رویداد بین‌ المللی محسوب می‌ شوند.

در وجه بین‌ المللی این رویداد، سیاست­گذاری آگاهانه‌ ای در تبادل درک موقعیت زن و خانواده شکل گرفته است که مانع از معرفی وارونه و نادرست از چهره واقعی زنان عفیف و شریف ایران زمین در اقصی نقاط دنیا خواهد بود. زنانی که چه در جایگاه علمی و چه در جایگاه هنری، فرهنگی، اجتماعی، مدیریت سیاسی و یا در عرصۀ اقتصاد، تولید و کارآفرینی همواره نقش مشعشع از خود بروز داده ­اند.

 امید آن است که این رویداد هنری، فرهنگی و رسانه­ ای با استمرار خود، ضمن تأکید بر عدالت اجتماعی و ترویج سینمای خانواده محور، به جریان سینمایی مؤثر داخلی و خارجی بی انجامد.

آرزو می‌ کنم شعار شورانگیز طلیعۀ این رویداد: «ما پای خانواده ایستاده‌ ایم» در ماهیت آثار سینمایی و رویکرد سینماگران تبلور یابد.»