به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، بهزاد اژدری رئیس انجمن سفال و سرامیک درباره برنامه های انجمن در سال جاری گفت: انجمن سفال و سرامیک فعالیت خود را در سال جاری با برپایی یک نمایشگاه حجم و چیدمان با عنوان بر شاخ و بن در خانه هنرمندان ایران آغاز کرد و در سال جدید برنامه های متعددی را در برنامه خود دارد.
او افزود: یکی از مهم ترین برنامه هایی که در سال جاری قصد داریم آن را برگزار کنیم یک همایش بزرگ و تخصصی در خصوص آسیب شناسی سفال و سرامیک است که چندی پیش نخستین نشست تخصصی این همایش را برگزار کردیم و تا پایان سال ضمن برپایی نشست های تخصصی متعدد قصد داریم زمینه برگزاری این سینمار را فراهم کنیم.
رئیس انجمن سفال و سرامیک همچنین از برگزاری سه نمایشگاه در فصل پاییز و زمستان خبر داد و گفت: قصد داریم در نیمه دوم سال جاری نمایشگاهی با حضور هنرمندان ایرانی و ترکیه ای برپا کنیم و ضمن دعوت از دو هنرمند ژاپنی و اروپایی نمایشگاه آثار آن ها را در ایران برپا کنیم و زمینه ای برای تبادل اندیشه و شیوه کار آن ها را با هنرمندان ایرانی فراهم کنیم.
او افزود: در کنار این فعالیت ها قصد داریم نمایشگاهی از آثار کاربردی سفال و سرامیک برپا کنیم. در سال های اخیر در بخــش دکوراتیو و هنــری، سفال دارای ارزش و اعتبار ویژهای شده است؛ کیفیت و کمیت آثاری که در این حوزه خلق میشوند نسبت به ۱۰ سال گذشته بسیار افزایش پیدا کرده و این اتفاق بسیار خوشایندی در این حوزه محسوب میشود. خوشــبختانه در بخش هنری، هنرمندان با این مقوله آشنایی بیشــتری پیدا کردهاند و گرایش به ایدههایی که در بخش ســرامیک امکان پرورش بیشتر وجود دارد.
اژدری ادامه داد: آموزش سفال و سرامیک در سال های اخیر در جای جای جهان شرایطی را فراهم کرده که مردم تلقی صحیحتری نسبت به سفال و سرامیک پیدا کردهاند. بهنظر من با خلق و ارائه آثار سفالی و سرامیکی در فروشگاههای هنری مردم علاقهمند شدهاند که از این آثار در خانه خود استفاده کنند، هرچه این آثار بیشتر به خانههای مردم راه یابد بهمرور زمینه راهیابی آثار هنری سرامیکی در خانه مردم بیشتر میشود.
رئیس انجمن سفال و سرامیک خاطر نشان کرد: کلاس ها و کارگاه های آموزشی انجمن از ماه آتی آغاز خواهد شد و تا پایان سال ادامه خواهد داشت و در این دوره ها علاقه مندان به هنرسفال و سرامیک در هر سطحی می توانند شرکت کنند و از امکانات آموزشی انجمن بهره مند شوند.
او در بخش پایانی سخنانش گفت:سفال و سرامیک با فرهنگ و تمدن ایرانی آمیخته شده است و اگر سفال و سرامیک را از ابعاد مختلف زندگی و شهرسازی ایرانی حذف کنیم دیگر چیزی بهجای نمیماند مثلا اگر سفال و سرامیک را از بناهای اصفهان و کاشیکاریهای مساجد و تکیهها حذف کنیم، این شهرها و بناها ارزش خودشان را از دست میدهند یا اگر از موزههای ایران بخش سفال و سرامیک را حذف کنیم دیگر گردشگران به این موزهها سر نخواهند زد.