به گزارش هنرآنلاین، آرت بوک را میتوان به عنوان اصطلاحی کلی برای کتابهای هنری در نظر گرفت در نمایشگاه پیش رو این دست آثار نیز عرضه میشوند.
کتابهای هنری نفیس متعددی در این رویداد به نمایش درمیآید که میتوان از میان آنها به کتابهای «هنر معاصر ایران» با آثاری از معصومه سیحون، بهمن محصص، ابوالقاسم سعیدی، سهراب سپهری، پرویز تناولی و حسین زندهرودی چاپ انستیتو گوته، «مجموعه آثار رضا عباسی» در شش جلد، «به باغ همسفران» با آثاری از حسین کاظمی، سهراب سپهری و هوشنگ پزشکنیا، «سر این خط را بگیر و بیا» با آثاری از پرویز کلانتری، «اوستا از دیدگاه هنر نو» با نگارههای مسعود عربشاهی، «دیباچه» با آثاری از اردشیر محصص، «پیشگامان هنر نوگرای ایران» با آثاری از پرویز تناولی و کاتالوگهایی از نمایشگاههای هنری پیش از سال 1357 در گالریهای زند، زروان، دوره اول بینال که به صورت کتابچه تهیه شده بوده و.... اشاره کرد.
همچنین بخشی از این نمایشگاه با آثاری از هنرمندان مرتبط با آرتبوکهای مذکور بر روی دیوار برگزار میشود.
در توضیح این نمایشگاه آمده: «میتوان در بیانی اجمالی از این عبارت معاصر و حاضر از قرن بیستم تاکنون به عنوان پیوندی میان فرهنگ مکتوب و تصویری و نمایش هنر بر جایی دور از دیوارها در نظر گرفت. مهمتر از هر دو دستاورد مذکور باید به حفظ و آرشیو دوران مشخصی از زندگی هنری هنرمند و یا تاریخ هنری اشاره کرد. نمایش آرتبوکها در گالری آرتیبیشن بهانهای برای یادآوری ارزشهای این پدیده هنری است که موزهها و مجموعهداران شاخصی از جمله لیلیانا دیمتیس را در طول دوران با خود همراه کرده و نقشی مجزا از بازار هنر را به خود اختصاص میدهد. به طور مثال بر اساس گزارش سایت آرتچارت، مجموعهی پرسپولیس از مرجانه ساتراپی در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در حراج ساتبیز به نمایش درآمده و به فروش رسیده است که یکی از نمونههای مهم آرتبوک محسوب میشود».
علاقهمندان میتوانند از نمایشگاه «آرت بوک1»، هر روز از ساعت 11:00 تا 20:00 و روز افتتاحیه و سایر جمعهها از ساعت 16:00 تا 20:00 در گالری آرتیبیشن بازدید کنند.
نشانی گالری آرتیبیشن:
تهران، خیابان ولی عصر، بعد از پل پارکوی، بالاتر از خیابان فرشته، رو به روی بانک صنعت و معدن، پلاک 2798، ساختمان آرتهال
نشانی دوم: تجریش، خیابان ولی عصر، خیابان میرشریفی، خیابان سالار، پلاک ۲۳