سرویس تجسمی هنر آنلاین : این اثر متعلق به افشین پیرهاشمی است که با تکنیک رنگ روغن بر روی بوم و در ابعاد 119 در 89 سانتیمتر در سال 2007 خلق شده است. این نقاشی پیرهاشمی 15 تا 20 هزار پوند برآورد قیمت شده است.
در میان نقاشان به نامی که آثاری از آنها در این حراجی فیلیپس حضور دارد میتوان به جوزف بویز، گرهارد ریشتر، اندی وارهول، دیمن هرست، ویکتور وازارلی، دیه گو جیاکومتی، آرمان، فرانتز کلاین، لوسی اسمیت، سیدنی شرمن، تریسی امین، سارا لوکاس، الکساندر کالدر و... اشاره کرد.
افشین پیرهاشمی متولد 1353با برنده شدن در پنجمین و ششمین بینال نقاشی تهران و سپس کسب جایزه برتر در دومین بینال بین المللی پکن در سال 2004 نگاهها را به خود جلب کرد، پس از آن موفقیت های بزرگی در حراج های بین المللی از جمله کریستیز خاورمیانه به دست آورد؛ از جمله خلق دو رکورد نیم میلیون دلاری در حالی که همچنان زیر 40 سال داشت، افتخاراتی بزرگ برای نسل نوی هنر ایران در منطقه رقم زد، آن سان که اکتبر دو سال پیش نشریه هافینگتونپست آمریکا، افشین را در زمره شش هنرمندی انتخاب کرد که در منطقه خاورمیانه الهام بخش اند. این مجله به سبب سهبار حضور پیاپی پیرهاشمی در فهرست 500 هنرمند برتر جهان و نیز آمارهای فروش دو مؤسسه "آرتپرایس" و "فیاک" مستقر در پاریس چنین عنوانی به او داد.
در حراج فیلیپس پیش رو که آخرین روز ماه ژوئن برگزار می شود برخی برآورد قیمت های آثار هنری عبارتند از: اثر تونی کراگ با قیمت پایه 150 تا 200 هزار پوند، آثار ویکتور وازارلی و گرهارد ریشتر هر یک با قیمت پایه 120 تا 180 ، دو اثر از دیمن هرست 150 تا 200 و 80 تا 120 هزار پوند، اثر جف الرود با قیمت 100 تا 150 هزار پوند و در میان آثار ارزان تر و البته کوچک تر آثار الکساندر کالدر و آرمان هر یک 25 تا 35 هزار پوند روی میز حراجی می روند.
گفتنی ست شاید نزدیک به یک دهه است افشین پیرهاشمی نمایشی انفرادی در تهران نداشته است؛ و تنها گاهی تک آثاری از او مربوط به دهه 70 خورشیدی توسط مجموعه داران در نمایشگاه گروهی به نمایش درآید. او چند سالی ست با گالری بین المللی" ایام" که در سال 2006 با هدف معرفی مفاخر هنری خاورمیانه تاسیس شد وارد قرارداد شده است، این گالری معتبر در سال 2014 در لندن و در سال های 2013 و 2017 در دوبی نمایش های انفرادی موفقی از پیرهاشمی ارائه کرد که بازتاب رسانه ای وسیعی در دنیای هنر داشت.