به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، مسئول روابط عمومی این جشنواره با اشاره به اینکه نخستین دوره این جشنواره سال گذشته برگزار شد، اظهار کرد: اختتامیه این دوره از جشنواره به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

رضا شریفی در ادامه به برخی ویژگی‌های اجرای تئاترهای تک‌نفره و دونفره اشاره کرد و گفت: اینگونه اجراها در تمام دنیا به سبب تعداد کم گروه اجرایی و قابلیت‌های فراوان اجرا توسط یک یا دو بازیگر از جذاب‌ترین شیوه‌های اجرایی تئاتر بوده و بستر مناسبی جهت رشد و ارتقای تئاترهای کوچک و تجربی است.

وی با اشاره به اینکه دومین دوره جشنواره تئاتر تک نفره و دو نفره استانی با عنوان اهدای جایزه هنری پارسی همانند سال گذشته در اسفندماه برگزار خواهد شد، گفت: این جشنواره در دو بخش صحنه‌ای و نمایشنامه‌نویسی برگزار می‌شود.

شریفی با بیان اینکه در بخش صحنه‌ای گروه‌های شرکت‌کننده فقط می‌توانند از آثار نویسندگان ایرانی استفاده کنند، تصریح کرد: موضوع نمایشنامه‌های ارسالی باید با تاکید بر فرهنگ و تاریخ ایران نوشته شده باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در این بخش آثاری که دارای موضوع هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم باشد در اولویت ستاد قرار می‌گیرند، گفت: نمایش‌های ارسالی باید برای اولین بار در این جشنواره به اجرا در آید.

مسئول روابط عمومی جشنواره همچنین با بیان اینکه زمان اجرای هر نمایش حداکثر ۴۵ دقیقه است، افزود: بخش نمایشنامه نویسی نیز علاقه‌مندان فقط می‌توانند یک اثر خود را به دبیرخانه جشنواره ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه متون ارائه شده باید با تاکید بر فرهنگ و تاریخ ایران و پاسدار ارزش‌های ملی و مذهبی نوشته شده باشد، اظهار کرد: نمایشنامه‌های تحریر شده حتماً باید دارای یک یا دو شخصیت باشند.

شریفی همچنین به نحوه پذیرش و مدارک مورد نیاز برای شرکت در این جشنواره نیز اشاره و تصریح کرد: در بخش صحنه‌ای؛ ارائه سه حلقه فیلم از اجرای نمایش در قالب cd یا dvd و یک نسخه از نمایشنامه در فرمت word، یک قطعه عکس پرسنلی کارگردان نمایش، تکمیل فرم شرکت در جشنواره باید مد نظر شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

وی تأکید کرد: عدم کیفیت فیلم‌های ارسالی و یا مخدوش بودن فیلم‌ها به عهده گروه شرکت‌کننده بوده و ستاد برگزاری جشنواره هیچ‌گونه مسئولیتی را در این خصوص نمی‌پذیرد.

مسئول روابط عمومی جشنواره با بیان اینکه در صورت شرکت هنرمندان دارای معلولیت، ارائه کپی کارت معلولیت الزامی است، ادامه داد: در بخش نمایشنامه‌نویسی نیز ارائه سه نسخه از نمایشنامه با فرمت word، پرینت یک نسخه از نمایشنامه، یک قطعه عکس پرسنلی از نویسنده اثر، تکمیل فرم شرکت در جشنواره ضروری است.

وی با اشاره به اینکه فیلم‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره بعد از جمع‌آوری مورد بازبینی هیئت داوران قرار خواهد گرفت، افزود: در بخش صحنه‌ای هشت اثر نمایش جهت شرکت در جشنواره برگزیده می‌شود.

شریفی با بیان اینکه نتایج داوری از طریق رسانه‌های مکتوب و مجازی و همچنین تلفن به کارگردانان اعلام خواهد شد، گفت: در بخش نمایشنامه‌نویسی نیز از میان متون رسیده به دبیرخانه تنها یک نمایشنامه توسط هیئت داوران برگزیده و در مراسم اختتامیه معرفی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آخرین مهلت ارسال آثار تا ۲۰ بهمن امسال و اعلام آثار برگزیده نیز در تاریخ ۳۰ بهمن ماه انجام خواهد شد، ادامه داد: زمان برگزاری جشنواره ۱۸ تا ۲۰ اسفند ماه امسال است.

1001104_orig

 

1001105_orig