به گزاش هنرآنلاین ، بهرام گوهری که در این نمایشگاه 10 قطعه عکس رنگی تازه خود را که در ابعاد 150×70 و 180×120 سانتی متر است به نمایش درآورده بود، در عکسهای خود علاوه بر بازخوانی کهن اسطورهها و بازشناسایی نشانهها در ساحت عکسهای استیجی، نقبی نیز به فرهنگ کهن این سرزمین و میراث ماندگارش زده است.
گوهری در مدت 20 سالی که به صورت حرفه ای در زمینه عکاسی و فیلم سازی فعالیت میکند ، انسان را دستمایه اصلی آثارش قرار داده است و در این نمایشگاه نیز در برخورد دیگری با وجوه دیگری از کشف وجودی انسان با مخاطب خود وارد چالش میشود.
گوهری درباره آثار جدیدش گفت:" به طور کلی انسانیت همواره برای من دغدغه بوده است. هر بار وجوهی جدیدی از انسان را در کارهایم نشان میدهم. از سی سالگی با نگاهی عمیق تر در مسیر عرفان نیز حرکت کردهام و در این سالها همکاری با دکتران روانشاس و دادن مشاورههایی به آنها در زمینه کاریشان مرا وارد چالشهای جدیدی کرد و در این میان سؤالهایی برای خود من درباره انسان دوباره گشوده شد. "
در آثار گوهری پس زمینه ای دیده نمیشود و رنگ سفید در پس زمینه غالب است. سفیدی در کارهای او نوعی مینی مالیست بودن را نشان میدهد. این هنرمند به مینی مالیست علاقه ویژه ای دارد و کارهایش هم در همین زمینه گنجانده میشود.
گوهری درباره بخشی از کارهایش که در آن نمادهایی از میراث فرهنگی مان چون تخت جمشید حضور دارد نیز گفت: "من دوست دارم هر جا کارهایم دیده میشود زیباییهای ایران و طبیعت این سرزمین و بخشی از هویت من در آن دیده شود. حالا این هویت میتواند زنان پوشیده در چادر در کارهایم باشد یا میراث فرهنگی سرزمینم. "
در میان نمایشگاه که قدم میزنید زنانی را ایستاده کنار مادیانی میبینید که سیبی در دست دارند تا اشارتی به اسطوره نخستین یعنی حوا باشد. هر چند این زنان با آن سیبهای در دستانشان کنار اسب، پیچیده در پارچههای رنگی، ایستاده کنار تابلوی راهنمایی و رانندگی و... مخاطب را به لایههای عمیق تری از خوانش محتوای ظاهری هر عکس و بعد زیبایی شناسانه آن میبرد.
در بخش دیگر همین زنان ایستاده در کنار آثار میراث فرهنگی به شیوه و بیانی دیگر دغدغههای انسان مدارانه هنرمند را مطرح میکند.
بهرام گوهری متولد 1362 است. او فعالیت هنری خود را از سال 1376 آغاز کرده ، وی عکاسی چند فیلم سینمایی چون چند روز بعد ، پاداش سکوت، صدای تهران و ... را بر عهده داشته و در سال 1385 کتاب "چهره هنر" را تألیف کرده است. گوهری شرکت در 15 نمایشگاه انفرادی در ایران و کشورهای دیگر را در کارنامه هنری خود دارد.
نمایشگاه عکسهای بهرام گوهری تا تاریخ دوم شهریورماه 95 در گالری شکوه دایر است و علاقهمندان میتوانند همه روزه (به جز پنجشنبهها) ساعات 17 تا 21 از این آثار در گالرى شکوه واقع خیابان فرمانیه،بلواراندرزگو،خیابان امیر نوری، پلاک 19 دیدن نمایند.