به گزارش هنرآنلاین، دوشنبه عصر ۱۳ اسفند مجموعه باغ کتاب تهران میزبان اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سخنگوی قوه قضائیه و هیئت همراه بود.

اصغر جهانگیر با حضور در این مجموعه با محمدحسن سعادت هندی مدیرعامل باغ کتاب تهران دیدار کرد و در جلسه مدیرعامل باغ کتاب و سخنگوی قوه قضائیه درباره موضوعاتی چون ظرفیت‌های فرهنگی باغ کتاب، نقش این محیط در فرهنگ‌سازی و تاثیر آن در جامعه، گفت‌وگو شد.

اصغر جهانگیر در اولین بازدید خود از باغ کتاب، ضمن ابراز خرسندی از فضای ایجاد شده، گفت: انصافاً فضایی بسیار ارزشمند را تدارک دیده‌اید. این نوع فعالیت‌ها در کشور ما به شدت کم است و باید توسعه یابد. کتاب، یکی از گمشده‌هایی است که باید دوباره برای کودکان‌مان پیدا کنیم و آشنایی و همراهی با کتاب باید در طول زندگی به آنان آموزش داده شود تا  با آموزه‌های ایرانی، اسلامی، اخلاقی و ارزشی کشورمان بیشتر آشنا شوند.

او به ضرورت ایجاد الگوهای مناسب برای کودکان اشاره کرد و گفت: امروزه با وجود مشغله‌های روزمره، والدین کمتر فرصت می‌کنند که در خانه به مطالعه بپردازند و این باعث می‌شود که کودکان به سرعت از کتاب و کتابخوانی گریزان شوند. فضای باغ کتاب تلاش می‌کند تا حس علاقه‌مندی به کتاب را در کودکان ایجاد کند و این رویکرد در قسمت‌های مختلف مجموعه باغ کتاب تهران دیده می‌شود.

او ادامه داد: نسل جدید ما با وجود دانایی زیاد، اطلاعات عمیقی ندارند و به خاطر حجم اطلاعات سطحی از رسانه‌ها، دچار نگرانی و سردرگمی می‌شوند. بنابراین باید برنامه‌های مستمر و دائمی با باغ کتاب تهران برای مدارس طراحی شود تا کودکان با تاریخ و فرهنگ کشور بیشترآشنا شوند.

جهانگیر همچنین بر تعامل باغ کتاب با مراکز آموزشی و فرهنگی تأکید کرد و گفت: برای حل مشکلات فرهنگی کشور، باغ کتاب باید به گلستان کشور پیوند بخورد؛ گلستان کشور همه مراکزی هستند که دغدغه آینده نسل جوان ما را در حوزه‌های مختلف از جمله هنر، ادبیات، اجتماعی، اشتغال و... دارند.

او به ایجاد کمیته‌های دائمی در باغ کتاب و تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های افتخاری برای ترویج کتابخوانی اشاره کرد.

در پایان، جهانگیر با تأکید بر اهمیت ایجاد ارتباط‌های مؤثر میان باغ کتاب و جامعه، خاطرنشان کرد: این ارتباط می‌تواند به رونق کتابخوانی و افزایش علاقه به فرهنگ مطالعه در کشور کمک کند و باعث شود که مردم به جای تماشای بی‌رویه تلویزیون و استفاده بی‌هدف از گوشی‌های همراه، به کتابخوانی و کتابگردی در باغ کتاب روی آورند.

در ادامه اصغر جهانگیر در کنار هیئت همراه به بازدید از مجموعه بهارستان، نگارستان، خیالستان، سروستان و سایر بخش‌های باغ کتاب پرداخت و از نزدیک با مخاطبان، علاقه‌مندان و کارکنان مجموعه صحبت کرد.

انتهای پیام