به‌گزارش هنرآنلاین، او که صدای بی‌نظیر، مهربان و ماندگارش در رسانه‌ها و برنامه‌های رادیو تلویزیونی و صداپیشگی بر روی فیلم‌ها در ذهن شنوندگان و بینندگان بی‌شماری در این سال‌ها نقش بسته است با قصه‌گویی در رادیو شهرتی دو چندان پیدا کرد.

درست در بهار سال ۱۳۷۶ جشنواره‌ای با عنوان قصه‌گویی در تهران پایه‌گذاری شد که در آن مریم نشیبا در کنار مصطفی‌رحماندوست، محمد میرکیانی، عذرا وکیلی و... به داوری هنرنمایی قصه‌گویان این رویداد می‌پرداختند.

آن جشنواره همان سال از سوی کانون در قالب رویدادی رسمی در گیلان و شهر زیبای رشت به‌عنوان نخستین دوره جشنواره قصه‌گویی کانون آغاز به‌کار کرد تا امروز در بیست‌و ششمین دوره برگزاری به رویدادی قابل توجه در گسترش فرهنگ قصه‌گویی در کشور تبدیل شود.

اکنون سال‌ها از آن تاریخ گذشته است اما بانوی مهربان که اکنون پای در ۷۸ سالگی گذاشته است بر روی صحنه تالار مرکزی شهر یزد و در آیین پایانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با استقبال بی‌نظیر حاضران روبرو شد و همه، کودک و بزرگ تمام‌قد به احترام بانوی قصه‌ها ایستادند و با صدای موسیقی زنده یک گروه موسیقی یزد آواز لالایی برنامه شب‌به خیر کوچولو را یک بار دیگر هم‌خوانی کردند.

نشیبا به آرامی بالای صحنه رفت و به احساسات پرشور این همه مردم پاسخ داد و با همان مهربانی و تواضع و صدای دلنشینش و مادرانه‌اش گفت: من را نواختید، امیدوارم که خداوند مهربان پیوسته شما را بنوازد. من از همه شما سپاسگزارم؛ اگر قرار نبود شما به قصه گوش دهید، مریم نشیبا جایگاهی نداشت. افتخار من شما هستید و مدیون شما هستم. امیدوارم خیر عزیزانتان را ببینید و پیوسته در پناه خداوند مهربان باشید.

او ادامه داد: از همه عوامل این اتفاق زیبا و ضیافت امشب بی‌نهایت تشکر می‌کنم. یادی می‌کنم از آقای کاظم‌زاده که پایه برنامه «شب بخیر کوچولو» را در سال ۱۳۶۹ بنا نهاد. افتخار این را داشتم که شاگرد افشین علا باشم. من را در همان سال‌ها ساختند که نتیجه‌اش امروز این شده است. از ساعد باقری، شاعر بسیار مطرح، که من را برای این کار انتخاب کردند و تمامی عزیزانی که زحمت کشیدند و داستان‌های زیبا نوشتند؛ داستان‌هایی که معایب گفته‌های من را می‌پوشاند. مهشید تهرانی، نویسنده کتاب «شب بخیر کوچولو»، در تمام عمرم چنین صحنه‌ای ندیده‌ام و از همه ممنونم. دوست‌تان دارم.

محمدعلی دهقان، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد و عالیه قوامی، دبیر بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، شامگاه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ روی صحنه تالار مرکزی یزد با اهداء هدایایی از مریم نشیبا «مادربزرگ قصه‌ها»، تجلیل کردند.

او صبح همان روز در جریان برگزاری جشنواره روی صحنه رفت و در میان شور و تشویق حاضران برای کودکان قصه گفت.

انتهای پیام