به گزارش هنرآنلاین، عالیه قوامی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد و دبیر بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی، با اشاره به اهمیت قصهگویی به عنوان ابزاری مؤثر در انتقال فرهنگ و ارزشهای انسانی، اظهار داشت: این جشنواره فرصتی است برای تبادل تجربهها و آشنایی با قصههای فرهنگهای مختلف از سراسر جهان.
قوامی افزود: شهر جهانی یزد ظرفیت بالایی برای میزبانی چنین رویدادهای بینالمللی دارد. ما امیدواریم این جشنواره نه تنها به غنای فرهنگی استان یزد کمک کند، بلکه نقش مهمی در معرفی فرهنگ ایرانی به جهانیان ایفا کند.
او همچنین از حضور قصهگویان برجسته داخلی و خارجی در این جشنواره خبر داد و تأکید کرد که برنامههای متنوعی از جمله کارگاههای آموزشی، نشستهای تخصصی و اجراهای زنده قصهگویی برای علاقهمندان در نظر گرفته شده است..
قوامی بیان کرد: بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی، که امسال با ثبتنام بیش از ۳۴هزار شرکتکننده همراه بود، این روزها، مرحله ملی و بینالملل خود را در یزد پایتخت قصههای ایران، سپری میکند و میزبان بیش از ۱۰۰ قصهگوی برجسته از ایران و سراسر جهان است.
مدیرکل کانون استان یزد ادامه داد؛ در این رویداد، هنرمندان برجسته و فعالان حوزه کودک و نوجوان، از جمله ایرج طهماسب، حمید گلی، مسلم فروتن، علیرضا خمسه، رضا کیانیان و دیگر چهرههای سرشناس، به یزد آمدهاند تا با حضور خود، اوقاتی خوش و بهیادماندنی برای کودکان و نوجوانان رقم بزنند.
دبیر بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی ادامه داد: این جشنواره تاکنون با استقبال چشمگیر مخاطبان از طریق پخش برخط اجراها در سکوهای اینترنتی مانند شبکه شاد، آپارات، اینستاگرام و دیگر شبکههای اجتماعی همراه شده است.
قوامی افزود؛ البته این اقدام به منظور دسترسی آسانتر علاقهمندان به قصهگویی و گسترش دامنه مخاطبان این رویداد فرهنگی انجام شده است.
او بیان کرد: این کار نه تنها باعث مشارکت بیشتر مخاطبان از سراسر ایران و جهان میشود، بلکه به ترویج فرهنگ قصهگویی در میان نسل جوان و علاقهمندان به فضای دیجیتال کمک میکند و ما از همراهی و استقبال گرم مخاطبان قدردانی میکنیم.
وی تصریح کرد: این جشنواره با شعار «راز قصهها، ساز زندگیست» در حال برگزاری است و هدف اصلی آن مردمیسازی و همگانیکردن قصهگویی است.
قوامی در پایان تأکید کرد: این مشارکت گسترده نشان میدهد که قصهگویی هنوز هم جایگاه ویژهای در قلب مردم دارد و میتواند به عنوان ابزاری قدرتمند برای انتقال فرهنگ و ارزشها مورد استفاده قرار گیرد.
دبیر بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی خاطرنشان کرد: برگزاری جشنوارهها و مسابقههای قصهگویی، تشکیل کارگاههای آموزشی قصهگویی برای گروههای مختلف، تولید محتوا با محوریت قصه، تقویت و توسعه همکاری کانون با مدارس و مراکز آموزشی میتواند به ترویج آن کمک کند.
قوامی گفت: دبیرخانه قصه ایران همچنین میتواند در راستای قصه و قصهگویی، با حمایت از نویسندگان و قصهگویان، انجام فعالیتهای قصه محور و قصهگویی در فضای عمومی جامعه به منظور لذت بردن آحاد جامعه از این هنر و... به احیای فرهنگ قصهگویی و ترویج آن در جامعه کمک کند و باعث شود قصهگویی به عنوان یک هنر و ابزار فرهنگی قدرتمند شناخته شود.
بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۲۷ بهمن تا ۳۰ بهمن میزبان هنرمندان و علاقهمندان از سراسر ایران و جهان است.
انتهای پیام