به گزارش هنرآنلاین، کتاب «کم یعنی زیاد؛ فن نگارش فیلمنامه کوتاه» نوشته کلودیا هانتر جانسون با ترجمه محمد گذرآبادی به چاپ پنجم رسید.
به گزارش هنرآنلاین،این کتاب شامل سه بخش است. بخش اول با عنوان آماده شدن برای نگارش فیلمنامه کوتاه، بخش دوم با عنوان ۵ فیلمنامه نهچندان آسان و بخش سوم با عنوان ۹ فیلمنامهای که باعث میشوند کار آسان به نظر برسد در این کتاب ارائه شده است.
یکی از مزایای این کتاب استفاده از نمونههای فیلمنامه کوتاه برای آشنا شدن با نگارش فیلمنامه کوتاه است که باعث میشود در طول خواندن کتاب و اجرا کردن دستورات نویسنده پیچیدگیهای نگارش فیلمنامه فیلم کوتاه را یاد بگیرید.
کلودیا هانتر جانسون، نویسنده و کارگردان برنده جایزه، با سبک صریح و گفت وگوی خود، اصول بسیار مهم تکنیک نمایشی را به شما میآموزد و شما را با مهارتهای چالشبرانگیز نوشتن فیلمنامههای کوتاه با تمرکز بر تمرینات با افزایش طول و پیچیدگی، راهنمایی میکند. با تکمیل این تمرینات و استفاده از تکنیکها و بینشهای کلودیا در مورد کار خود، خواهید آموخت که چگونه درباره هدف فیلمنامه نویس عمیقتر فکر کنید، الگوهای موثر روابط انسانی را بسازید و مهارتهای قصهگویی خود را تقویت کنید.
کلودیا هانتر جانسون برنده بهترین فیلم مستند فلوریدا در ۲۰۱۲ شده است. وی اخیرا فیلمنامه بلند روبی را براساس مستند خود به اتمام رسانده است.
نوشتن فیلمنامۀ کوتاهی که با مخاطب ارتباط برقرار کند همان مهارت و تمرکزی را میطلبد که هنرمندان قرون وسطی صرف کندهکاری روی گردو میکردند و نوشتن روی پوست گردو – یک پوست گردو – شما را وا میدارد که خلاقتر و مبتکرتر باشید. به همین دلیل است که من با کمال معذرت، مخالفم با کسانی که میگویند نوشتن فیلمنامه کوتاه همان قدر مفید است که داشتن لب برای مرغ. این شاید دشوارترین آموزشی باشد که در زمینه فیلمنامهنویسی میبینید.
آماده شدن برای نگارش فیلمنامه کوتاه، ارتباط با هدف، ارتباط با خود، ارتباط با فرایند، ارتباط با همکاری، ارتباط برقرار کردن با فیلمنامهها، ارتباط برقرار کردن با شخصیت، پنج فیلمنامه نه چندان آسان: مکاشفه، تصمیم، مسابقه مشتزنی، ارتباط نامحتمل از سر فصلهای این کتاب است.
تهیه کتاب از کتاب فروشیها و درگاههای مجازی خرید کتاب مقدور است.
انتهای پیام