به گزارش هنرآنلاین، در این پیام آمده است: "هیچ بشری با هنر نمایش حس غریبی ندارد و با نگاهی گذرا به فرهنگ‌های مختلف، می‌‌توان به یک رابطه‌ی ملموس مابین انسان و این هنر که عموماً ریشه در آیین‌ها و مراسم مذهبی داشته است، پی برد. این قرابت و نزدیکی می‌تواند وجه مشترک و اتصال فرهنگ‌ها باشد؛ اتصالی که مبتنی با زبانِ هنر نمایش و مفاهیم ارزنده و غنی است. با عنایت به خاستگاه آیینی و مذهبی و معنوی تئاتر، بر این باوریم که چراغ فروزان این هنر زنده، می‌تواند در تنویر افکار عمومی و معرفی حقایق معنوی و هدایت و اعتلای انسان با تکیه بر آموزه‌های دینی و باورهای ملی رهنما و راهگشا باشد. اگر چنین منظری اصلِ اساسی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها باشد، بی‌تردید اشتراکاتِ فراوانی برای پیوندِ ذکر شده خواهد بود؛ زیرا این هنر با زبان رسای خود به تعمیق افکار، تلطیف عواطف و احساسات، کشف زیبایی و اعتلای اندیشگی، ایمان و عشق می‌پردازد و در آینه‌ی تمام‌نمای خود، ما را با حقایق ازلی و ابدی روبه‌رو می‌سازد.

خوشحالم که جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبانِ یکی از مهم‌ترین حرکت‌های فرهنگی و هنری و با حضور و مشارکت کشورهایِ منطقه به سمتِ افق‌های نوین و تازه‌ و تجربه‌ی خلاقیت‌ها و پویایی‌ها گام برمی‌دارد. حضور صاحب‌نظران و مدیران بین المللی تئاتر در این نشست، نشان از اهمیت و منزلت هنر تئاتر دارد. امید است تا با هم‌فکری ایشان دستاوردهای مؤثر و مفیدی برای فرهنگیان و فرهنگ دوستان شکل گیرد و شاهدِ آینده‌ای نویدبخش باشیم. این قبیل نشست‌ها و گسترده کردن و عمق بخشیدن به سرفصل و رئوسِ آن، همراه با کشفِ استعدادهای درخشان و معاصر، می‌تواند چراغ راه و دستورالعملی برای حرکت به جلو و پویایی این هنر باشد. حضور و همراهی کشورهای حاضر در این نشست، آغازی است برای این قبیل حرکت‌های بین‌المللی ماندگار.

اینجانب از تلاش همکارانم در اداره‌کل هنرهای نمایشی و نیز مسئولان و مدیرانِ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تشکر می‌نمایم و از خداوند متعال توفیق همگان را در مسیر خدمت و پیشرفت و تعالی هنر اسلامی مسألت دارم.