به گزارش هنرآنلاین، شب گذشته دوشنبه 6 خردادماه و در شام غریبان شهادت حضرت علی(ع)، علی ربیعی؛ سخنگوی دولت با حضور در تالار وحدت به تماشای نمایش "مردی در آینه" با بازی و کارگردانی علی سلیمانی نشست.
"مردی در آینه" به تهیهکنندگی علی رضوانی کاری از گروه هنری ایلیا براساس متنی نوشته سیدجواد هاشمی، نمایش مناسبتی ماه مبارک رمضان است که اجرای خود را از 25 اردیبهشت در تالار وحدت آغاز کرده است.
این نمایش روایتگر مردی به نام حارث از مخالفین سرسخت امام علی(ع) است که علیرغم تمام شفقت و مهربانی که آن حضرت نسبت به او دارد اما همچنان اصرار به مخالفت و دشمنی با ایشان را دارد اما در ادامه اتفاقاتی به وقوع میپیوندد که حارث را به معرفتی قلبی نسبت به امیرالمؤمنین(ع) نائل میسازد.
یادآور میشود، نمایش "مردی در آینه" ساعت 18:30 و به مدت 70 دقیقه در تالار وحدت به روی صحنه میرود.
احمد مهران فر به نمایش "مولن روژ" پیوست
احمد مهرانفر به نمایش "مولن روژ" به کارگردانى حسین پارسایى اضافه شد.
"مولن روژ" نوشته آرش عباسى مضمونى اجتماعى با دو پرسوناژ دارد.
مهرانفر دومین همکارى مشترک خود در صحنه تئاتر را بعد از "شوایک" با محسن تنابنده در "مولن روژ" به نمایش خواهد گذاشت.
محمد قدس به عنوان تهیه کننده، میثم احمدى به عنوان مشاور تهیه و تولید، مهتاب کُرک وندى به عنوان مدیر تبلیغات و ارتباطات و گلاویژ نادرى به عنوان مشاور رسانهاى در این نمایش همکاری دارند.
نمایش "مولن روژ" تابستان سالجارى به صحنه خواهد رفت.
"چشم به راه میرغضب" در آستانه اجرا در سنگلج
با نهایی شدن گروه بازیگران و بخش عمده عوامل اجرایی نمایش "چشم به راه میرغضب"، تمرینهای نهایی گروه در حال انجام است و این اثر در آستانه اجرا بعد از ایام ماه مبارک رمضان قرار گرفته است.
در این نمایش بازیگرانی چون علی سلیمانی، سیروس همتی، مجید رحمتی، وحید نفر و... به ایفای نقش میپردازند که از میان آنان، علی سلیمانی و مجید رحمتی بیشترین سابقه بازی در نمایشهای حسین کیانی در مقام نمایشنامهنویس و کارگردان را دارا هستند، نمایشهایی چون؛ "مشروطه بانو" (۱۳۹۰)، "در شورهزار" (۱۳۹۲) و "تیاتر سعدی، تابستان سی و دو (۱۳۹۵).
در "چشم به راه میرغضب" شیوهها و شگردهای نوشتاری و اجرایی حسین کیانی در تئاتر ایرانی تجربه تازهای را رقم زده است که ضمن حفظ دغدغهها و مسائل او، به مفهوم جدال و تبانی نیروهای متضاد در جامعه تاریخی و معاصر ایران هم نگاه تازهای افکنده است. مفهومی که با جنبش مشروطه آغاز گشته و همچنان پایان نیافته است. با توجه به موضوع و مضمون این نمایش به نظر میرسد طیف علاقهمندان آن فراتر از تماشاگران همیشگی و قابل توجه آثار کیانی باشد و او باز هم بتواند تماشاگران بیشتری را به هنر تئاتر و تماشای آن علاقهمند کند.
در نمایش تازه حسین کیانی علاوه بر خود او که نویسنده نمایش، طراح و کارگردان است، بقیه عوامل عبارتند از: علی سلیمانی، سیروس همتی، وحید نفر، مجید رحمتی، سهیل ملکی (بازیگران)، مهدی دوایی (گرافیک و طراح هنری اعلانهای مجازی و کاغذی)، حمید حسینی (دستیار کارگردان، برنامهریز و مدیر تولید)، معصومه کیانی (طراح و سازنده ویدئوهای تبلیغی و هنری)، نرگس کیانی (روابط عمومی)، علیرضا بابایی (دستیار دوم کارگردان)، مهرداد وهابزاده (مدیر صحنه و اجرا) و کارن کیانی (مشاور انتخاب موسیقی و افکت).
آغاز سه اثر نمایشی جدید در عمارت نوفللوشاتو
سه اثر نمایشی جدید "پیکر زن، میدان نبرد"، "آپآرتمان" و "دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟" در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه میروند.
پس از پایان تعطیلات پنج روزه و از روز چهارشنبه (هشتم خرداد) سه اثر جدید "پیکر زن، میدان نبرد"، "آپآرتمان" و "دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟" در این مجموعه نمایشی روی صحنه میروند.
با پایان نمایشهای "جنین جنزده" به نویسندگی و کارگردانی سلمان فرخنده، "مارگاک" به کارگردانی داود زاهدی و بر اساس متنی از استریندبرگ، "چیزی شبیه زندگی" به کارگردانی امیر کلهریپور و بر اساس متنی از حسین پناهی و همچنین "بیا جلوتر" بر اساس متنی از حسین برفینژاد و کارگردانی و تک بازی سجاد باقری، چهار اثر نمایشی جدید در سالنهای شماره یک و دوی عمارت نوفللوشاتو اجرای خود را آغاز میکنند.
"پیکر زن، میدان نبرد" با طراحی و کارگردانی الهام یوسفی یکی از آثاری است که از روز چهارشنبه (هشتم خرداد) با مدت زمان ۶۵ دقیقه در سالن شماره دوی عمارت نوفللوشاتو روی صحنه میرود. این اثر بر اساس نمایشنامه "پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی" اثر ویسنی یک آماده اجرا شده و سهیلا صالحی و آوا علوی دو بازیگر آن هستند.
سایر عوامل "پیکر زن، میدان نبرد" عبارتند از: مدیر پروژه: ثمین مهاجرانی، دستیار کارگردان: آرام خادم، ویدئو آرتیست: علییار راستی، انتخاب موسیقی: امین مانیان، مشاور حرکت: ایده ابوطالبی، مشاور دکور: سارا اعظمپناه، طراح گرافیک: علیرضا عسکریفر، ساخت تیزر: علییار راستی، حامد معصومی، ساخت دکور: استودیو اینکا، مدیر صحنه: سعید هنرمند، سعید مردانی و دوخت لباس: مرضیه نوروزی.
دیگر نمایشی که از همین روز یعنی هشتم خرداد در سالن شماره دوی عمارت نوفللوشاتو اجرایش را آغاز میکند "آپآرتمان" به نویسندگی سپیده قربانی و کارگردانی امیر شاهعلی است.
محمدرضا ایمانیان (مهمان از گروه گره)، ساناز زمانی، سهیل بابایی، مهناز مهدیزاده، فائقه شلالوند و امیر شاهعلی (به ترتیب ورود به صحنه) بازیگران "آپآرتمان" هستند که از روز هشتم خرداد ساعت ۲۱.۳۰ با مدت زمان ۶۰ دقیقه در سالن شماره دوی عمارت نوفللوشاتو روی صحنه میرود.
دیگر عوامل نمایش عبارتند از: مسعود مهرابی (دراماتورژ، مشاور و سرپرست گروه)، رضا داوودنژاد، سهی بانو ذوالقدر (صداپیشگان)، هاتف کلاته (مدیر تولید)، محمد موسوی (طراح صحنه و نور)، سارا ولیزاده (طراح گریم)، سارا مژده (طراح لباس)، منصور نصیری (طراح پوستر و بروشور)، آیدین صمیمی، بهزاد رحمانپور (دستیاران کارگردان)، مبینا صدری (منشی صحنه)، عرفان پورمحمدی (تبلیغات مجازی)، محمدرضا ایمانیان (مشاور تبلیغات)، بنفشه امین، سهیل بابایی (اجرای گریم) و مهشاد قصابها (عکاس).
"دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟" هم دیگر نمایشی است که اجرای خود را از هشتم خرداد در سالن شماره دوی عمارت نوفللوشاتو آغاز میکند.
نویسنده، بازیگر و کارگردان "دقیقا ۹ سال و ۳ ماه و ۲۰ روز پیش کجا بودی؟" سید فرشاد هاشمی، طراح گرافیک: شبانه باقری و عکاس آن امید محمدنژاد هستند و ساخت تیزر را تیزرباطا به عهده داشته است. این نمایش از هشتم خرداد تا ۱۸ تیر ساعت ۱۸.۳۰ با مدت زمان ۶۰ دقیقه در سالن شماره دوی عمارت نوفللوشاتو روی صحنه میرود.
همچنین دو نمایش "بیوه سفید، بیوه سیاه" به کارگردانی حسن جودکی بر اساس متنی از مژگان خالقی و با بازی خود این نویسنده و "شربت سینه" به نویسندگی و کارگردانی رسول کاهانی به ترتیب در ساعت ۲۲ و ۲۰.۳۰ به اجرای خود در سالن شماره یک عمارت نوفللوشاتو ادامه میدهند.