به گزارش هنرآنلاین، موسسه فرهنگی هنری استاد اکبر رادی (بنیاد اکبر رادی) با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فراخوان نخستین دورهی جشنواره تئاتر اکبر رادی را منتشر کرد. این جشنواره 22 تا 28 دی ماه 1397 در تهران برگزار میشود.
در این فراخوان آمده است:
مقدمه:
اکنون پس از گذشت یک دهه از فعالیت بنیاد استاد اکبر رادی متولیان این بنیاد برای برگزاری برنامههای خود که شامل مسابقات نمایشنامهخوانی، نمایشنامهنویسی، سمینار مقالات رادی شناسی، نمایشگاه عکس، پوستر و اسناد تصویری آثار استاد اکبر رادی و ... در طول هر سال بوده، مصمم شدند که در زمان واحدی این برنامهها را در قالب جشنواره تئاتر اکبر رادی به اجرا درآورند تا از این پس علاقهمندان تئاتر و آثار اکبر رادی در زمان مشخصی شاهد یکی از مهمترین فعالیتهای فرهنگی کشور باشند و براساس آن نیز هر شرکتکننده و علاقهمندی بتواند در این رویداد ملی حضور یابد.
اهداف:
تقویت بنیان نمایشنامهنویسی ایران
ژرف نگری در آثار و اندیشههای استاد اکبر رادی
ارج نهادن یا بهتر شناختن استعدادهای جدید تئاتر، نمایشنامهنویسی، نمایشنامهخوانی، مقالات پژوهشی رادیشناسی، کاریکاتور، عکاسی و طراحی گرافیک
ساختار علمی و اجرایی جشنواره:
الف) رئیس جشنواره:
ریاست نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی توسط شورای سیاستگذاری این جشنواره تعیین میشود. برایناساس پس از تصمیمگیری های لازم این شورا، رئیس نخستین دورهی جشنواره تئاتر آثار استاد اکبر رادی معرفی خواهدشد.
ب) دبیرجشنواره:
دبیر جشنواره موظف است علاوه بر نظارت و مدیریت بر کلیه بخشهای جشنواره، دبیران، مدیران و مسئولان و همکاران هر بخش از این جشنواره را انتخاب و معرفی کند و امور و فعالیتهای جشنواره را تا پایان برگزاری آن به نحو شایسته و مطلوبی پیش ببرد و به سرانجام برساند.
دبیر جشنواره بر اساس انتخاب رئیس هیئت مدیره بنیاد اکبر رادی انتخاب و معرفی میشود.
ج) شورای سیاستگذاری جشنواره:
وظیفه این شورا، تصمیمگیری درباره سیاستها و برنامههای کلان امور مربوط به این جشنواره خواهدبود. این شورا وظایف هیئتهای علمی و اجرایی و داوری این جشنواره را تعیین خواهدکرد. همچنین کم و کیف جوایز نهاییِ جشنواره باید به تأیید این شورای سیاستگذاری برسد.
اعضای شورای سیاستگذاری نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت جداگانه معرفی میشوند.
د) شورای اجرایی جشنواره:
وظیفه این شورا، تصمیمگیری درباره امور اجرایی مربوط به دبیرخانه، هماهنگی، اداری، سالن، نمایشگاه، سمینار، روابط عمومی، تبلیغات و اطلارسانی کلیه جلسات و نشستهای این جشنواره خواهدبود.
اعضای شورای اجرایی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی نیز به صورت جداگانه معرفی میشوند.
بخشهای جشنواره:
مسابقه مونولوگ
مسابقه نمایشنامه نویسی
مسابقه نمایشنامه خوانی
مسابقه سمینار و مقالات رادیشناسی
به علاوه: مسابقه کاریکاتور با عنوان لبخند باشکوه آقای رادی
نمایشگاه اسناد تصویری آثار استاد اکبر رادی
مسابقه مونولوگ
مونولوگ نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهدشد. کارگردانان و نمایشنامه نویسان سراسر کشور میتوانند با ارسال نمایشنامههای مونولوگ متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند.
شرایط و مقررات:
بخش رقابتی مونولوگ، صرفاً اختصاص به آثار ایرانی دارد.
پذیرش در این بخش با توجه به اهداف جشنواره به کیفیت، خلاقیت و نوآوری نمایشها بستگی دارد.
متون اقتباسی نیز میتوانند در این بخش حاضر باشند. متون اقتباسی منوط به ذکر دقیق مشخصات صاحب اصلی اثر، نوع اقتباس (آزاد، وفادارانه با نگاهی به متن و ...) میتوانند در بخش رقابتی مونولوگ شرکت کنند.
پایاننامههای عملی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجویان رشته تئاتر (اعم از ارزیابی و دفاع شده یا ارزیابی و دفاع نشده) میتوانند متقاضی شرکت در بخش رقابتی مونولوگ باشند.
آثاری که به اجرای عمومی درآمده باشند یا در جشنوارههای تئاتر شرکت کرده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه جشنواره تئاتر اکبر رادی قرار نخواهندگرفت.
چنانچه در هر مرحلهای از انتخاب آثار مغایرتی با بندهای پیش گفته شده اثبات شود، دبیرخانه جشنواره تئاتر اکبر رادی، متقاضی شرکتکننده در این بخش را از ادامه مسیر بازخواهدداشت.
رتبههای برگزیده و برتر برای یک نمایشنامهنویس، یک کارگردان، یک بازیگر زن، یک بازیگر مرد، یک طراح صحنه و یک نمایش منتخب خواهدبود که در آیین پایانی این جشنواره معرفی خواهندشد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار، لوح سپاس و جایزه نقدی است. همچنین اثر برگزیده و برتر نیز برای اجرای عمومی به اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی میشود.
هزینههای اسکان و سفر گروههای شرکتکننده در این بخش بر عهده این جشنواره نیست و دبیرخانهی این جشنواره کمک هزینهای را نمیتواند به گروههای شرکتکننده پرداخت کند.
مدارک مورد نیاز :
* ارسال سه نسخه از هر عنوان نمایشنامه و سه حلقه دی.وی.دی فیلم ضبط شده از اجرای نمایش مونولوگ به نشانی دبیرخانه و همچنین ارسال نمایشنامه در قالب فایل Wordبه نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال یک قطعه عکس کارگردان و نمایشنامهنویس به صورت فایل JPEG و خلاصه سوابق وی حد اکثر در 100 کلمه در فایل Word به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال چند عکس با کیفیت از اجرای نمایش به صورت فایل JPEG به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال سه حلقه دی. وی. دی. با کیفیت از فیلم اجرای نمایش به نشانی دبیرخانه پس از اعلام متون پذیرفته شده این بخش
* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره
* مجوز کتبی از نویسنده
گاهشمار:
تاریخ آخرین مهلت دریافت آثار مسابقه مونولوگ: 15 آذر ماه 1397
تاریخ اعلام آثار پذیرفته شده: 15 دی ماه 1397
نمایشنامهنویسی
بخش نمایشنامهنویسی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهد شد. نمایشنامهنویسان سراسر کشور میتوانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند.
عناوین بخش مسابقه نمایشنامهنویسی:
نمایشنامههای ایرانی با موضوع آزاد
نمایشنامههای ایرانی با دراماتورژی و اقتباس از آثار استاد اکبر رادی
شرایط و مقررات:
پذیرش آثار در بخش رقابتی نمایشنامهنویسی با توجه به اهداف جشنواره و بخش مذکور به کیفیت، تنوع و نوآوری بستگی دارد.
نمایشنامههایی که تا کنون در هیچ یک از مسابقات نمایشنامهنویسی شرکت نکرده باشند و به چاپ نرسیده باشند، در این بخش پذیرفته میشوند.
هر نمایشنامهنویس میتواند با ارائه حد اکثر سه اثر، متقاضی شرکت در این بخش مسابقه باشد.
چنانچه در هر مرحلهای از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای پیش گفته شده اثبات شود، دبیرخانه جشنواره تئاتر اکبر رادی، نمایشنامه موردنظر را از بخش رقابت حذف میکند.
در این بخش آثار برگزیده هیئت داوران این بخش در آیین پایانی معرفی خواهدشد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار، لوح سپاس و جایزه نقدی است. همچنین اثر برگزیده هیئت داوران برای انتشار به یکی از ناشران معتبر معرفی خواهد شد و به چاپ خواهدرسید.
مدارک مورد نیاز:
* ارسال سه نسخه از هر عنوان نمایشنامه به نشانی دبیرخانه و همچنین ارسال نمایشنامه در قالب فایل PDF به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال یک قطعه عکس از نمایشنامهنویس به صورت فایل JPEG و خلاصه سوابق وی حد اکثر در 100 کلمه در فایل Word به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره
گاهشمار:
تاریخ آخرین مهلت دریافت آثار در بخش مسابقه نمایشنامه نویسی: 15 آذرماه 1397
تاریخ اعلام نامزدهای برتر نمایشنامهنویسی: 18 دی ماه 1397
نمایشنامهخوانی:
بخش نمایشنامهخوانی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهدشد. هنرمندان سراسر کشور میوانند متقاضی حضور در این بخش مسابقه باشند.
شرایط و مقررات :
بخش رقابتی نمایشنامهخوانی، صرفاً اختصاص به آثار استاد اکبر رادی دارد.
پذیرش آثار در این بخش رقابتی با توجه به اهداف جشنواره به کیفیت، تنوع و خلاقیت در اجرای نمایشنامهخوانی بستگی دارد.
حد اکثر مدت زمان اجرای نمایشنامهخوانی برای این بخش میبایستی 55 دقیقه باشد.
آثاری که پیش از این در سالنها و تالارهای نمایشی، نمایشنامهخوانی شده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه جشنواره تئاتر اکبر رادی قرار نخواهندگرفت.
چنانچه در هر مرحلهای از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای پیش گفته شده اثبات شود، دبیرخانه این جشنواره، گروه اجرایی را از ادامه مسیر باز خواهد داشت.
رتبه برگزیده و برتر برای یک گروه نمایشنامهخوانی، نقشخوان زن، نقشخوان مرد و کارگردان اثر نمایشنامه خوانی شده خواهدبود که در آیین پایانی معرفی خواهندشد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، لوح سپاس و جایزه نقدی است.
مدارک مورد نیاز :
* ارسال یک قطعه عکس کارگردان به صورت فایل JPEG و خلاصه سوابق وی حاکثر در 100 کلمه در فایل Word به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال سه حلقه دی. وی. دی. با کیفیت از فیلم اجرای نمایشنامه خوانی به نشانی دبیرخانه
* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره
گاه شمار :
تاریخ آخرین مهلت شرکت در بخش مسابقه نمایشنامهخوانی: 15 آذرماه 1397
تاریخ اعلام آثار راهیافته به جشنواره: 15 دی ماه 1397
مسابقه مقالات و سمینار رادی شناسی:
بخش مقالات رادیشناسی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی به صورت رقابتی برگزار خواهدشد. کلیه پژوهشگران علاقهمند سراسر کشور میتوانند متقاضی حضور در این بخش جشنواره باشند.
موضوعات و عناوین بخش مسابقه مقالات رادی شناسی:
1- روایت شناسی در آثار استاد اکبر رادی
2- نشانهشناسی فرهنگی در آثار استاد اکبر رادی
3- بررسی آثار استاد اکبر رادی از دیدگاه نقد تکوینی
4- مفهوم شهر و شهرنشینی در آثار استاد اکبر رادی
5- تک آوایی یا چند آوایی در نقد آثار استاد اکبر رادی
6- رهیافتها و الگوها در دراماتورژی آثار استاد اکبر رادی
7- شیوههای کارگردانی نمایشنامه های استاد اکبر رادی
8- افقهای تفسیر آثار استاد اکبر رادی از دیدگاه نقد هرمنوتیکی
9- گرتهبرداری، اقتباس و برداشت آزاد از آثار استاد اکبر رادی
10- آشناییزدایی در شخصیت و روایت در آثار استاد اکبر رادی
11- سبک زندگی ایرانی و تحولات اجتماعی در آثار استاد اکبر رادی
12- بررسی تطبیقی نمایشنامههای استاد اکبر رادی با آثار ادبیات نمایشی جهان
شرایط و مقررات:
بخش رقابتی مقالات رادیشناسی، صرفاً اختصاص به آثار استاد اکبر رادی دارد.
پذیرش آثار در این بخش با توجه به اهداف جشنواره و موضوعات و عناوین ذکر شده در این فراخوان به سطح علمی، کیفیت ، تازگی و جذابیت طرح مقاله پژوهشی بستگی تام دارد.
مقالات منتخب هیئت داوران این بخش، برای ارائه در سمینار و نیز انتشار در کتاب رادی شناسی شش معرفی خواهندشد.
در این بخش رقابتی مقالاتی که تا به حال در هیچ یک از مسابقات پژوهشی، سمینارها و همایشهای علمی و جشنوارههای دیگر شرکت نکرده باشند یا در نشریات و رسانههای مکتوب منتشر نشده باشند، مورد پذیرش دبیرخانه این جشنواره قرار میگیرند.
چنانچه در هر مرحلهای از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای پیش گفته شده اثبات شود، دبیرخانه این جشنواره، مقاله متقاضی این بخش را از رقابت در این بخش حذف خواهدکرد.
مقاله برگزیده این بخش در آیین پایانی این جشنواره از سوی هیئت داوران معرفی خواهدشد. جوایز این بخش شامل نشان استاد اکبر رادی، دیپلم افتخار و جایزه نقدی است.
اصل و چکیده مقالات برگزیده پس از ارائه در سیمنار رادی شناسی پس از تأیید نهایی هیئت داوران این بخش در جلد ششم کتاب رادیشناسی منتشر خواهدشد.
مدارک مورد نیاز:
* ارسال سه نسخه از چکیده و اصل مقاله پژوهشی به نشانی دبیرخانه جشنواره و ارسال چکیده و اصل مقاله پژوهشی در قالب فایل Word به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال یک قطعه عکس پژوهشگر به صورت فایل JPEG و خلاصه سوابق وی حد اکثر در 100 کلمه در فایل Word
* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره
گاهشمار:
تاریخ آخرین مهلت دریافت چکیده مقالات رادیشناسی: 19 آبان ماه 1397
تاریخ دریافت اصل مقالات رادی شناسی: 30 آذرماه 1397
تاریخ برگزاری سمینار رادی شناسی: 23 دی ماه 1397
پلاس (+): مسابقه کاریکاتور با عنوان لبخند با شکوه آقای رادی
تجربه قرار گرفتن بخش به علاوه این جشنواره با عنوان مسابقه کاریکاتور در ساختار نخستین دورهی آن، اهمیت هنرهای دیگر را برای فعالیت بینا فرهنگی را در این دوره جشنواره نشان میدهد. این بخش در نخستین دوره این جشنواره به صورت رقابتی برگزار میشود. برگزاری بخش رقابتی کاریکاتور، جایگاه کاریکاتوریست را برای هنرمندان این عرصه و نیز هنرمندان تئاتر نشان خواهد داد و بر ارزشگذاری این هنر تأکید خواهدکرد. در نخستین دوره جشنواره تئاتر استاد اکبر رادی نیز به منظور ارتقا و شناخت بهتر و بیشتر هنر کاریکاتور و رابطه آن با تئاتر و نمایشنامه به محک بیشتری گذاشته خواهدشد.
* شرایط شرکت و گاهشمار این بخش متعاقباً از سوی دبیرخانه این بخش اعلام و منتشرخواهدشد.
نمایشگاه عکس و اسناد تصویری آثار استاد اکبر رادی
برگزاری نمایشگاه عکس، پوستر، طراحی و اسناد تصویری در نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی، ضرورت حضور این بخش را در این جشنواره نشان میدهد. این بخش در این دوره از جشنواره به صورت غیر رقابتی برگزار میشود. برگزاری بخش غیر رقابتی نمایشگاه عکس، پوستر، طراحی و اسناد تصویری آثار استاد اکبر رادی هم آثار خلق شده در ارتباط با آثار، اندیشهها و شخصیت استاد اکبر رادی را گردهم میآورد و هم موجبات آشنایی نسل امروز را با هنرمندان این عرصه فراهم میسازد. در بخش عکاسی، طراحی، گرافیک و اسناد تصویری کلیه عکاسانی که از شخصیت یا آثار استاد اکبر رادی عکاسی کردهاند یا از آثار صحنهای و نمایشنامهخوانی این هنرمند پوستر، بروشور و طرح جلد نمایشنامه یا کتابهایی در مورد آثار و اندیشههای استاد اکبر رادی طراحی کردهاند، میتوانند بر اساس شرایط و مقررات این بخش غیر رقابتی در نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی شرکت کنند.
شرایط و مقررات:
شرکت در این بخش برای تمامی هنرمندان آزاد است.
آثار ارسالی میبایست مربوط به آثار و شخصیت استاد اکبر رادی باشد.
در این بخش غیر رقابتی، هر شرکتکننده مجاز است تا 10 اثر ارسال کند.
آثار ارسالی محدودیت تاریخی ندارد. شرکتکنندگان میتوانند اثر یا آثار مرتبط با شخصیت و آثار استاد اکبر رادی را که مربوط به سالهای گذشته باشد، ارسال کنند.
تمامی آثار ارسالی باید با موازین و مقررات جشنواره مطابقت داشته باشند.
آثاری که به بخش نمایشگاه اسناد تصویری این جشنواره راه پیدا نکنند، در بنیاد استاد اکبر رادی آرشیو میشود تا پس از تأسیس موزه آثار استاد اکبر رادی با ذکر نام خالق اثر در آنجا نگهداری شود.
در این بخش غیر رقابتی، هر عکس یا سندی حتماً باید دارای دو خط توضیحات (کپشن) باشد و ترجیحاً عکسهای ارسالی با محتوای متن نمایشنامه و شخصیتهای شناختهشده آثار استاد اکبر رادی مرتبط باشد.
تصاویر و اسناد مرتبط با استاد اکبر رادی شامل پرترهنگاری و در این بخش غیر رقابتی عکاسان و طراحان میتوانند آثار خود را که به شرح ذیل مرتبط با آثار و برنامههای مربوط به استاد اکبر رادی است، به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند:
مستندنگاری: تمرین و پشت صحنه نمایشها، مراسم و نشستهای گوناگون، سخنرانیها، نکوداشتها، جشنوارهها، نمایشنامهخوانیها و ...
عکاسی از تئاترها یا نمایشنامهخوانیهایی که از نمایشنامههای استاد اکبر رادی به روی صحنه رفتهاند یا نمایشنامهخوانی شدهاند.
مدارک مورد نیاز:
* ارسال آثار با قابلیت چاپ (قطع اثر اورجینال) ، رزولیشن 300 و فرمت jpg به نشانی الکترونیکی bonyaderadi@gmail.com
* ارسال بیوگرافی عکاس یا طراح حد اکثر در 100 کلمه در فایل Word و یک قطعه عکس وی به صورت فایل JPEG به نشانی پست الکنرونیکی bonyaderadi@gmail.com
* تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره
گاهشمار:
آخرین مهلت دریافت آثار بخش نمایشگاه عکس و اسناد تصویری استاد اکبر رادی: 15 آذرماه 1397
زمان برپایی نمایشگاه عکس، پوستر و اسناد تصویری استاد اکبر رادی : 18 تا 28 دی ماه 1397
شرایط و مقررات عمومی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی:
شرایط امکاناتی فنی مورد نیاز گروههای نمایشی و نمایشنامهخوانی به لحاظ سالن و تجهیزات فنی مربوط به اجرا بر اساس دارابودن امکانات فنی سالن اجرا خواهدبود که از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام خواهدشد. در غیر این صورت امکانات مورد نیاز هر نمایش یا نمایشنامهخوانی منتخب جشنواره برعهده گروههای شرکتکننده خواهدبود.
ستاد برگزاری جشنواره مسئولیتی در قبال ساخت و ساز دکور، دوخت لباس، چاپ تبلیغات نمایشها و اسکان گروههای نمایشی ندارد.
هیچ یک از مدارک، عکسها، پوسترها، اسناد تصویری، کاریکاتورها، نمایشنامهها و فیلمهای ارسال شده (اعم از پذیرفته شده و پذیرفته نشده) به این جشنواره مسترد نخواهد شد.
تصمیمگیری در خصوص موارد پیشبینینشده در فراخوان بر عهده شورای سیاستگذاری، ستاد برگزاری جشنواره و حسب سیاستهای اداری و مقررات جاری خواهدبود.
دبیرخانه این جشنواره در مقابل ارسال نامناسب آثار و مدارک توسط متقاضیان حضور در جشنواره و آسیبدیدگی در مسیر ارسال هیچگونه مسئولیتی ندارد.
برگزارکننده مجاز است از آثار منتخب در امور نمایشگاهی، انتشاراتی، اطلاعرسانی و تبلیغاتی (محیطی، فضای مجازی و رسانهای) در زمان برگزاری نمایشگاه، جشنواره و پس از آن استفاده کند.
دبیرخانه این جشنواره موظف است دریافت اثر را به متقاضی اعلام کند. در صورت عدم اعلام دریافت اثر از سوی برگزارکننده پس از 72 ساعت، به معنی عدم وصول است و باید مجداً آثار متقاضی ارسال شود.
عکسهای متقاضیان شرکت در جشنواره که به صورت فایل JPEG است، باید فاقد آرم، لوگو، عنوان عکس و نام عکاس بر روی عکس باشند.
آیین پایانی جشنواره:
براساس برنامهریزیهای انجام شده، پس از داوری آثار توسط هیئتهای داوریِ جداگانه در بخشهای رقابتی (مونولوگ، نمایشنامهنویسی، نمایشنامخخوانی، مقالات رادی شناسی و کاریکاتور) ، آیین پایانی نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی در 28 دی ماه سال جاری با حضور هنرمندان تئاتر، خانواده فرهنگ و هنر و نمایندگان رسانه جمعی برگزار خواهدشد.
نشانی و راههای ارتباطی با جشنواره:
نشانی پست الکترونیکی دبیرخانه: bonyaderadi@gmail.com
نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا، فرهنگسرای ارسباران، طبقه دوم، دبیرخانه نخستین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی
تلفن: 20-22872818 - داخلی: 110 – 09199839405
فرم تقاضای شرکت در نخستین دوره جشنوارهی تئاتر اکبر رادی
نام نمایش / نمایشنامه / نمایشنامه خوانی / مقالات رادیشناسی / عکس / پوستر / کاریکاتور / اسناد تصویری :
نام هنرمند:
تاریخ و محل تولد:
میزان تحصیلات:
نشانی الکترونیکی:
نشانی منزل یا محل کار:
تلفن همراه :
تلفن ثابت :
اینجانب ..................................... متقاضی شرکت در بخش مونولوگ ........... / نمایشنامه نویسی .......... / نمایشنامه خوانی .............. / مقالات رادی شناسی ............ / کاریکاتور ........... / عکس ......... / پوستر ............ / اسناد تصویری آثار استاد اکبر رادی ............ نخستین دورهی جشنواره تئاتر اکبر رادی با اطلاع از مفاد و شرایط فراخوان آن و با ارسال مدارک لازم ، تقاضای خود را برای شرکت در این جشنواره اعلام میدارم و نسبت به مقررات آن متعهد میشوم.
نام و نام خانوادگی : تاریخ : امضاء :