سرویس موسیقی هنرآنلاین: شامگاه هشتمین روز اردیبهشتماه گروه مولانا با خوانندگی سالار عقیلی و آهنگسازی محمد جلیل عندلیبی روی صحنه رفت. تالار وحدت تحت امتیاز موسسه فرهنگی-هنری "ققنوس" از این گروه و علاقهمندان موسیقی سنتی استقبال کرد.
حاضران پس از شنیده شدن صدای زنگ تالار، وارد سالن شدند. زمان زیادی نگذشته بود که نور صحنه بیشتر شد و امیرحسین رضا و سالار عندلیبی روی صحنه حاضر شدند. جمعیت این دو نوازنده را تشویق کردند، سپس یکی ساز تار و دیگری تنبک را به دست گرفت. صدای دستگاه شور و ابوعطا طنینانداز شد. دقایقی بداههنوازی تار و تنبک توجه علاقهمندان این نوع موسیقی را به خود جلب کرد.
بخش دوم برنامه با وارد شدن اعضای گروه مولانا آغاز شد. نوازندگان کنار یکدیگر نشستند، سازهایشان را برداشتند و در نور پسزمینه آبیرنگ، شروع به کوک کردن سازهایشان کردند. سالار عقیلی، خواننده گروه، در میان تشویق جمعیت وارد شد و کنار نوازندگان نشست.
پیش درآمدی در دستگاه همایون شروعکننده بود. این قطعه که "در سفر" نام داشت، در گوشه شوشتری از این دستگاه نواخته شد. پس از بداههنوازی پرشور درآمد شوشتری گروه، موسیقی خود را به دستگاه اصفهان وارد کرد. تصنیف"صبوحیزدگان" نخستین قطعه برای سالار عقیلی بود. این تصنیف با شعری از مستوره کردستانی اجرا شد. در ادامه ساز و آواز بیات طنینانداز شد و سپس به دشتی وارد شد.
نوبت به تصنیفی با شعری از ابوالقاسم لاهوتی رسید. "میهن ای میهن" با صدای سالار عقیلی شروع به نواختن شد. نوای سازها با هم درآمیختند، با زیبایی به اوج خود رسیدند و تشویق جمعیت را در پایان با خود به همراه داشت. در ادامه آواز دشتی به شور فرود آمد تا نوبت به تصنیف "وطنم خوشتر" با شعر محمد جلیل عندلیبی برسد.
ساز آواز شور نواخته شد. نوازندگان با هماهنگی با هم شروع به نواختن کردند و در انتها به دستگاه اصفهان رسید. آخرین تصنیف "در این عشق بمیرید" نام داشت.
امیر حسین رضا، جابر اطاعتی، فرهاد عندلیبی، سانوا عندلیبی، سالار عندلیبی و آراس رجبی اعضای گروه مولانا را به سرپرستی محمد جلیل عندلیبی، تشکیل میدادند.
عکس ها : سعید ربیعی