سرویس موسیقی هنرآنلاین: آنچه با ورود به تالار وحدت نظر مخاطب را به خود جلب می‌کرد، طراحی صحنه متفاوتی بود که دنگ‌شو برای کنسرت خود ترتیب داده بود.

این طراحی صحنه متشکل از صفحه‌های گرامافونی بود که محمد سعید نقاشیان در طول اجرا بر روی آن‌ها خوش‌نویسی می‌کرد و فضای تالار وحدت را با این خلاقیت چندرشته‌ای زیبا و زیباتر می‌ساخت.

این کنسرت موسیقی با اجرای اثر "ابرها در گذرند" آغاز شد و پس از آن طاها پارسا یکی از خوانندگان گروه چند کلامی با طرفداران گروه خود سخن گفت.صحبت‌های پارسا این‌چنین آغاز شد: خیلی خوشحالیم که دوباره در برابر عزیزان ایستاده‌ایم و برای‌تان می‌نوازیم و می‌خوانیم.همه ما میراث‌دار موسیقی هستیم. این موسیقی روزی با چکیدن قطره‌ای از باران بر روی صخره و یا سطح دریا شروع شد و سپس به صفحات گرامافون رسید و در نهایت از آنالوگ به دیجیتال رسید. موسیقی اکنون ظرف‌های متفاوتی پیدا کرده و به شکل‌های گوناگونی درآمده ولی همچنان زیبا است. به راستی که این صدا است که می‌ماند.

پس از صحبت‌های طاها، اثر "شب‌های با تو بودن" توسط دنگ شو به اجرا درآمد و سپس برخی از آثار آلبوم "اتاق گوشواره" به سمع و نظر تماشاگران حاضر در تالار وحدت رسید. اجرای آثاری از اشعار کلاسیک مولانا و سعدی و اشعار معاصر شاعرانی نظیر سیمین بهبهانی و فریدون مشیری، هیجان کنسرت دنگ شو را چند برابر کرده بود.

در بخش دیگری از این کنسرت و پس از اجرای قطعات "حلوا" و "آبان، کاشی 16"، برادران رضا شایا و طاها پارسا اعلام کردند که مادرشان هم در سالن حضور دارد و این اجرا مصادف با تولد اوست. در همین لحظه بود که به یک‌باره تمامی مخاطبان حاضر در تالار وحدت با شور و حال عجیبی به تشویق آن‌ها و مادرشان پرداختند.

طاها پارسا در بخش میانی این کنسرت اثری را با هم‌نوازی تمبک و پیانو اجرا کرد و آن را به گالری "آرت سنتر" تقدیم کرد. او در توضیح این کارش گفت: آنچه امشب در تلفیق موسیقی، ادبیات و تجسمی در صحنه این اجرا می‌بینید، حاصل پشتیبانی و همفکری گالری "آرت سنتر" است. نقش و نگارهایی که طی این دو شب توسط استاد نقاشیان کشیده می‌شود، طی یک برنامه خاص توسط موسسه خیریه محک و بهنام دهش‌پور به فروش می‌رسد و عواید آن به موسسه محک خواهید رسید.

در ادامه کنسرت، پارسا جای خود را به میلاد باقری دیگر خواننده دنگ‌شو داد تا این خواننده نیز چند قطعه از جمله "ای درد ای یار"، "گناهکار"، "بوسه"، "عشق آمد" و "یه شهر دور" را اجرا کند. همچنین در پایان کنسرت به علت درخواست‌های مکرر طرفداران دنگ‌شو، قطعه "گناهکار" یک بار دیگر توسط میلاد باقری اجرا شد تا طرفداران دنگ‌شو با رضایت کامل راهی منازل‌شان شوند.

اعضای ارکستر دنگ‌شو را برای این اجرا، رضا شایا (خواننده و پیانو)، طاها پارسا (خواننده و ساکسوفون)، میلاد باقری (خواننده)، صبا صمیمی (تمبک و آوا)، سروش عدل(گیتار بیس)، خشایار روانگر (درامز) و ماکان خویی‌نژاد (ویولن‌سل) و آیدین ترکیان (کمانچه) تشکیل می‌دادند.

گروه موسیقی دنگ‌شو در سال 83 توسط رضا شایا و طاها پارسا با نگرش تازه به ترانه‌های ایرانی و موسیقی مردم ایران تشکیل شد و پس از آن نوع فعالیت‌ها و اعضای آن مدام دچار تغییر و تحول شد. با این حال گروه دنگ‌شو همچنان پا بر جا مانده و کنسرت هفتم دی‌ماه این گروه در پس کنسرت شب قبل آن‌ها برگزار شد که نشان می‌دهد گروه دنگ‌شو طرفداران پر و پا قرصی دارد.