به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی خانه فرهنگ ایران در وین و نیز وحید زردی، مسئول غرفه موسیقی ایرانی در نمایشگاه بین المللی کتاب وین، برای این پروژه نزدیک به 60 عنوان اثر در غرفه عرضه شد که با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و رئیس نمایشگاه بین المللی کتاب وین رونمایی شد.
وحید زردی افزود:با توجه به فرصت کمی که برای انتخاب آثار داشتیم توانستیم آثاری مانند ساقه خشک بهار(سیاوش ایمانی)،عجملر(آرش محافظ)،روشنا(بهاره فیاض،گهرناز مسایلی)،قلبی بزرگتر از جهان(محمد نصرتی)،گفت و شنید(پیمان سلطانی)، منشور و مسخ( وحید زردی)،اوسنه(مزدا انصاری)، مرد خواب آلود(علیرضا تهرانی)، تنیده(بهنام معصومی) ، اینک حافظ و چندین اثر تصویری و تک آهنگ (پویا سرایی)،در سرای تنهایی(حسین بهروزی نیا)،پیشخوانی در تعزیه،گل مولا (استاد مرشد محمد مرادی)، رام ( پیمان یزدانیان،حسام اینانلو) را در معرض دید علاقه مندان گذاشته و از آنها در کشور اتریش به عنوان یکی از پایگاههای موسیقی کلاسیک دنیا رونمایی کنیم.
این آهنگساز اشاره کرد: خوان هشتم(وحید طارمی)، در دام ریتم (حمید قنبری)، ماندالای درون(سام اصفهانی)، عبور (علی قمصری)،پنج عنوان آلبوم موسیقی از نخستین فستیوال موسیقی نواحی ایران، اسب و آتش(آرش کامور)،گذر اردیبهشت(شایان شکرابی)،سرخانه(پیام جهانبانی،احسان ذبیحی)، مرثیه واجها(احسان صبوحی)، لیتیوم ،این خرقه بینداز(شهرام شعرباف)،هایکوها(احسان صبوحی)، نه آنچنان(گروه بهنا)، نهال(امیر حسین نجفی)، رهاوی(ساناز نخجوان)و نقش(گلفام خیام) و... از دیگر آثاری بود که در برای نمایشگاه فرستاده شده بود.
مسئول غرفه موسیقی نمایشگاه بین المللی کتاب وین با اشاره به اینکه در روزهای نمایشگاه درباره ظرفیتهای موسیقی ایران از جمله موسیقی دستگاهی،سمفونی،ارکسترال،مینیمال و فیوژن برای علاقه مندان و هنرجویان توضیح داده،خاطرنشان کرد:در این نمایشگاه استقبال نخبگان،هنرمندان سیاستمدارن و مقامات فرهنگی اتریش بی سابقه بود و علاقه آنها برای شنیدن برخی از آثار ستودنی بود.همچنین رئیس جمهور اسبق اتریش از غرفه موسیقی ایران بازید کرد.
وحید زردی در پایان گفت: این رویداد با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اتریش و خانه فرهنگ ایران و موسسه نمایشگاههای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.