به گزارش هنرآنلاین، حسن ریاحی ضمن ابراز خرسندی از ساخت این تندیس، اظهار امیدواری کرد که موسیقی کشورمان توسعه یابد و همواره جوانان مستعد مورد حمایت قرار بگیرند.

این موسیقیدان با بیان اینکه جشنواره موسیقی فجر یکی از فرصت‌های مناسب برای درخشش هنرمندان جوان است،‌ تاکید کرد: موسیقی باید پیش برود و جوان‌ترها بیشتر به جشنواره دعوت شوند.نمونه‌اش را همین امشب در اجرای ارکستر سمفونیک تهران دیدم که جوان‌ها چقدر خوب ظاهر شدند. همین طور ارکستر ملی هم جوان شده است.

حسن ریاحی‌ افزود: باید از هر راهکاری که ممکن است برای درخشش استعدادهای جوان بهره گرفت؛تشکیل انجمن، حمایت مالی یا هر روش دیگری. اگر جوان‌ها مورد حمایت قرار بگیرند،‌پیشرفت خواهند کرد و جشنواره‌ موسیقی فجر زمانی می‌تواند از جوان‌ها که موسیقی را جلو می‌برند،بیشتر حمایت کند که گسترش پیدا کند و همه جوانان مستعد و توانمند در آن شرکت کنند.در این صورت بسیار مفید خواهد بود.

ریاحی1

آرین درباره این سردیس گفت: ساخت این سردیس سال گذشته به من سفارش داده شد. از چهره استادعکاسی شد، زوایای مختلف چهره ایشان را با جزئیات مد نظر قرار دادیم اما تصمیم برآن شد که این سردیس تصویری از چند سال قبل ایشان باشد؛ زمانی که دوره جوانی را پشت سر گذاشته و در کسوت یک استاد به جایگاه و شانی که از ایشان در حافظه جمعی ما ماندگار شده، دست یافته بودند.

این هنرمندمجسمه‌ساز اضافه کرد: این سردیس از سنگ مصنوعی (بتن گلاسه) ساخته شده که هم نمای بیرونی مناسبی دارد و هم از استحکام درونی لازم برخوردار است.  امیدوارم حاصل کارم در شأن این استاد بزرگوار باشد.

این سردیس به سفارش بنیاد رودکی به منظور بزرگداشت و معرفی هنرمندان برگزیده پیشکسوت در حوزه‌های‌مختلف ادب و هنر و نیز در راستای پاسداشت مقام هنری این هنرمند ساخته شده است.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیریرضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی و سپهر سعیدی مشاور دبیر در بخش بین الملل به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تهران و ۲۰ استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام