به گزارش هنرآنلاین، محمد الهیاری (مدیر مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) درباره اینکه آیا دفتر سرود این نهاد می‌تواند برای باشگاه‌های ورزشی و فدراسیون‌های مختلف سرود تهیه کند، گفت: خاطرم هست درگذشته باشگاه‌های بزرگ کشور همچون پرسپولیس استقلال و حتی سپاهان سرودهایی را داشتند که در این سرودها نام بازیکنان بزرگ و شناخته‌شده آن‌ها شنیده می‌شد.

وی اضافه کرد: طبیعی است نسل جدید با سرودهای قدیمی ورزشی ارتباط برقرار نکند و باید سرودهایی ساخته شود که نام بازیکنان فعلی در آن اثرها وجود داشته باشد، سوای این امر ما در جهان شاهد این موضوع هستیم که سرودها به بحث‌های هویتی تاریخی و سابقه قدمت باشگاه‌ها و ورزش‌های کشورها می‌پردازد و این موضوع به کلیه ورزش‌ها مربوط می‌شود.

الهیاری در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که سرودهای ورزشی احتیاج به یک بانک و گنجینه سرود دارند، گفت: متأسفانه ما در حوزه ورزش و به‌طورکلی در بحث سرود گنجینه و بانک محتوایی نداریم و در برخی ورزش‌ها نیز اگر سرودی ساخته‌شده تنها به قهرمان‌ها می‌پردازد که به لحاظ جنسیتی نیز مردانه است.

وی خاطرنشان کرد: امروز که به برکت انقلاب اسلامی بانوان ما در رشته‌های مختلف در میادین ورزشی می‌درخشند لازم است سرودهایی را به لحاظ محتوایی درباره آن‌ها داشته باشیم.

الهیاری تأکید کرد: دفتر موسیقی و دفتر سرود به‌واسطه ارتباطی که با آهنگسازان تولیدکنندگان و ترانه‌سرایان دارند می‌توانند کمک کنند که ازلحاظ ساخت، پرداخت اثر و محتوا ازلحاظ کیفی سرودها ساخته می‌شود قابل دفاع باشد و باشگاه‌ها، فدراسیون‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط می‌توانند روی توان دفتر موسیقی در این مساله حساب کنند.

وی همچنین درباره ارتباط دفتر موسیقی با وزارت آموزش‌وپرورش نیز گفت: دفتر سرود مرکز موسیقی این روزها ارتباط خیلی خوبی با وزارت آموزش‌وپرورش دارد و در جلسات سیاست‌گذاری‌ها فعالان سرود آموزش‌وپرورش شرکت دارند که امید است که حرکت طرفین به سمت یکدیگر باعث شکوفایی هرچه بهتر سرود در مدارس شود.