به گزارش هنرآنلاین به نقل از ستاد خبری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر، فرهنگسرای ارسباران در چهارمین روز برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در سانس اول که به بخش سرود اختصاص دارد، میزبان گروه سرود شهید فرجی با سرپرستی حسین نصیری از تهران بود.
اجراهای بخش سرود سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در روز چهارم با حضور گروه ۲۵ نفره شهید فرجی روی صحنه و اجرای قطعه «من مسلمانم» بر اساس شعر معروف سهراب سپهری آغاز شد. قطعهای که با توجه به محتوای احساسی، تنظیم خوب و اجرای منسجم گروه، مورد توجه حاضران قرار گرفت.
دو قطعه «اباصالح» و «امام رضا» با تم مذهبی، دومین و سومین انتخاب گروه سرود «شهید فرجی» برای اجرا در چهارمین روز سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر بود. در ادامه برنامه نصیری، سرپرست گروه بعد از اجرای قطعه سوم با دعوت عبدالله روا که اجرای برنامه را برعهده داشت، روی سن حاضر شد.
نصیری در سخنان کوتاهی درباره سابقه فعالیتهای این گروه گفت: گروه «شهید فرجی» نزدیک ۲۳ سال است در زمینه سرود فعالیت میکند و اعضای گروه همگی از دانشآموزان منطقه ۱۷ تهران که به دارالشهدا شناخته میشود، هستند.
وی در ادامه با اشاره به سختیهای تولید سرودهای خوب و باکیفیت، افزود: معمولا خیلی از کسانی که وارد کار تولید سرود میشوند به دلیل سختیهای زیاد این کار در ابتدای راه ممکن است، خسته شوند اما مطمئنا وقتی نتیجه کارشان را میبینند آنقدر انرژی میگیرند که در ادامه راه دیگر مشکلات زیاد نمیتواند مانع کارشان شود. برای گروه ما هم این مسئله وجود داشت اما الان دیگر اینگونه نیست.
پس از سخنان سرپرست گروه سرود «شهید فرجی» نوبت به اجرای قطعه دو زبانه (فارسی، عربی) «سلام بر محمد» رسید. در ادامه برنامه و پیش از اجرای قطعه آخر، نوبت به تجلیل از استاد قاسم صرافان، هنرمند شناختهشده موسیقی و از چهرههای شاخص تولید آثار مذهبی و انقلابی رسید.
در این قسمت عبدالله روا از چهار نفر از اعضای گروه «شهید فرجی» دعوت کرد روی صحنه حاضر شوند و پس از آن با دعوت مجری، استاد صرافان، شاعر، ترانهسرا و خالق آثار متعدد مذهبی و انقلابی و سراینده آثار ماندگار چون «جهاد»، «سرانجام»، «ایران من» و... در میان تشویق حاضران روی صحنه آمد و لوح تقدیر، تابلو نقاشیخط و جایزه نقدی خود را به پاس دو دهه فعالیت تاثیرگذار در عرصه تولید آثار مذهبی و انقلابی از دستان هنرمندان گروه سرود شهید فرجی دریافت کرد.
چهارمین روز برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در بخش سرود، با اجرای قطعه «تا آخرش هستیم» در حالی به پایان رسید که اجرای این قطعه نیز با توجه به محتوای ملی میهنی آن، مورد استقبال دوستداران سرود و حاضران در سالن قرار گرفت.