به گزارش هنرآنلاین، این دوره آموزشى از سال ۱۳۹۸ از طرف دفتر آموزشهاى آزاد دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد و در آن هنرآموزان با نظام دستگاهى موسیقى ایرانى آشنا شدند. با شیوع ویروس کرونا، این کارگاه به مدت ۳ سال به صورت آنلاین ادامه یافت و هنرجویان و ایرانیان علاقمند به هنر آواز ایرانی از کشورهای آلمان، اتریش، انگلیس، آمریکا، استرالیا در این کارگاه برخط شرکت کردند.
در این دوره جدید نیز همچون گذشته به هنرجویان آموزشهای لازم در زمینه آشنایی با دستگاهها و آوازهاى موسیقى ایرانى، تکنیکهاى صحیح آوازخوانى، سلفژ و صداسازى و همچنین اجرای تصانیف فاخر و ماندگار موسیقى ایرانى آموزش داده خواهد شد.
دانشگاه هنر تهران اعلام آمادگی کرد با توجه به فضای کافی این دانشگاه محدودیت ثبت نام براى علاقمندان داخل و خارج از دانشگاه وجود ندارد و همه علاقمندان امکان ثبت نام و حضور در این دوره را دارند.
مدرس این دوره علی یوسفوطنخواه عضو هئیت علمی دانشگاه، مدرس دانشگاههای هنر، تربیت، مدرس، سوره و علمی است و در آوازخوانی و نوازندگی از محضر استادانی چون بانو هنگامه اخوان، محمدابراهیم ذوالقدر، شاملو شاملوکیا، فریدون احتشامی و بهمن رجبی بهره برده است.
وی صاحب مقالات پژوهشی در زمینه هنرهای نمایشی و علوم شناختی است. یوسفوطنخواه این دوره را برای علاقمندان آوازخوانی در موسیقی ایرانی، بازیگران و کارگردانان نمایشهای آیینیوسنتی، نوازندگان موسیقی ایرانی و پژوهشگران حوزه هنر مفید دانست.
شروع کلاسهای این دوره از اواخر تیرماه در ۱۲ جلسه و روزهای چهارشنبه از ساعت ۲ تا ۵ عصر خواهد بود و در پایان، گواهینامههای معتبر دوزبانه (فارسی و انگلیسی) از سوی دانشگاه هنر تهران به هنرجویان اعطا میشود.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به تهران، خیابان ولی عصر(عج)، بالاتر از تقاطع انقلاب، روبروی بزرگمهر، دانشگاه هنر، دانشکده هنرهای کاربردی مراجعه یا از نشانی اینترنتی https://openeducation.art.ac.ir اقدام به نامنویسی کنند. صفحه اینستاگرام آواز ایرانی @avaz_tmu است.