به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد آفرینش های هنری نیاوران، علی جعفری پویان دبیر و مدیر هنری سالنوای موسیقی ایران در صورت حمایت مراکز استانها تقدیر و تجلیل از اساتید موسیقی مقامی دیگر شهرهای کشور را از برنامههای آینده سال نوا عنوان کرد.
جعفری پویان با ذکر این مطلب که سالنوای موسیقی ایران در چهارمین دوره خود به جایگاه خوبی رسیده است خاطر نشان کرد: در این دوره همچون سالهای قبل سال نوا با مشارکت 200 نفر از موزیسینهای معتبر و متبحر ایران، برگزار میشود.
وی ادامه داد: رویکرد سال نوا، تنها مدرسین موسیقی نیستند. نوازندگان و در وهله بعد خوانندگان و مدرسین خوانندگی، موسیقی دانان و موزیسینهایی که در جامعه موسیقی به آنها کمتر بها داده شده باشدو نیز درگذشتگانی که دیگر در بین ما نیستند، مد نظر هستند. امسال با توجه به درگذشت ناصر چشمآذر و پیتر سلیمانیپور، در بخش یادبود، بزرگداشت این دو نفر را انتخاب کردهایم.
جعفری پویان در خصوص چگونگی انتخاب نفرات با اشاره به این که افراد انتخابی برای تجلیل طی یکسال تحقیق و بررسی و با مشورت و نظرخواهی از بزرگان وافراد صاحب نام موسیقی ایران انتخاب میشوند خاطر نشان کرد: تلاش میکنیم هیئت انتخابی متشکل از موسیقیدانان معتبر و متبحر در سالهای آینده ایجاد شود تا بتوانیم تصمیم نهایی برای انتخاب تجلیل شوندگان را با مشورت ونظر اعضای این هیئت اتخاذ کنیم.
جعفری پویان همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص تقدیر از اساتید موسیقی مقامی در دیگر شهرهای کشور گفت: سالنوا نیاز دارد به تکامل برسد و با گذشت زمان بتواند گستردهتر و جامعتر برنامههایش را در زمینههای مختلف و نیز موسیقی نواحی برگزار کند. ما از برگزاری چنین برنامهای در شهرستانها با رعایت برند، قالبها و شأن و مرتبه و اصول سال نوا استقبال میکنیم.
وی درمورد برگزاری چنین برنامهای توسط سایر ارگانها نیز گفت: این یک برنامه خودجوش است که به صورت مستقل برگزار میشود و ارگانهای دیگر هم میتوانند چنین برنامهای داشته باشند. واگر ارگانی مطابق با استانداردها و سلایق هنری ما قدم پیش بگذارد، استقبال میکنیم. برنامه سالنوا سعی میکند بدون حاشیه باشد و خلاف جریان هم حرکت نکند و هیچ رقابتی هم با برنامه یا جای دیگری ندارد.
دبیر و مدیر هنری چهارمین سالنوای موسیقی ایران در پایان صحبتهایش با تشکر ازتیم اجرایی سالنوا و مدیر اجرایی آن محمد مهدی گورنگی، بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران و "رسانه نوا" گفت: در واقع این جریان هنری با یاری فرهنگسرای نیاوران و مدیریت مجموعه، سید عباس سجادی، آغاز شد و چرخ آن به چرخش در آمد. از سال اول اجرا تاکنون این بنیاد با به عهده گرفتن بخشی از نیازهای مالی وحمایت های معنوی تکمیل کننده این جریان بوده است همچنین حضور "رسانه نوا" به رسانهای شدن این اتفاق مهم در فضاهای مجازی با انتشار گفتگو، با تجلیل شوندگان، 10 روز قبل از بر گزاری مراسم بسیار کمک کرد که از آنها نیز کمال تشکر و سپاس را دارم.
چهارمین آیین سالنوا با همیاری حدود ۲۰۰ تن از اهالی موسیقی، حمایت بنیاد آفرینشهای هنری نیاوران و مشارکت رسانه نوا، دوم آذر ماه ۹۷ در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران برگزار میشود. حضور در این برنامه به علت کمبود فضا تعداد بالای مهمانان ویژه تنها با کارت دعوت امکان پذیر است.