سرویس مد و لباس هنرآنلاین: مینو پدرام، طراح لباس، مدرس دانشگاه و عضو هیئت داوران دومین جشنواره ملی مد و لباس خلیج فارس درباره آثار این دوره از جشنواره به خبرنگار هنرآنلاین، گفت: آنچه بیش از هر نکته دیگری در این جشنواره حائز اهمیت بود رشد چشمگیر خلاقیت طراحان جوان در استفاده از الگوهای بومی لباس اقوام بود که به طراحی آثاری هنرمندانه در خروجی جشنواره منتهی شد.
پدرام افزود: با توجه به ظهور و بروز خلاقیتهای درخور توجه در جشنوارههای مد و لباس، ایجاد موزه برای آثار منتخب جشنوارهها ضروری به نظر میرسد.
عضو هیئت داوران دومین جشنواره ملی مد و لباس خلیج فارس ادامه داد: سالانه جشنوارههای متعددی در حوزه مد و لباس برگزار میشود که متأسفانه نتایج مطلوبی در بین آثار برگزیده دیده نمیشود اما معتقدم در جشنوارهای همچون خلیج فارس که رویکرد هنری پررنگی در میان آثار وجود دارد میتوان برای نمایش هر چه بهتر آثار طراحان چارهای همچون برپایی نمایشگاه دائمی یا ایجاد موزه اندیشید.
پدرام با اشاره به لزوم برخی بازنگریها در فراخوان سومین جشنواره ملی مد و لباس خلیج فارس اظهار داشت: یکی از اولویتها در برگزاری جشنوارهها، تعیین و تبیین شاخصههای داوری در بخشهای مختلف است و معتقدم برای ایجاد خروجی مطلوب از بستر جشنوارهها، لازم از نگاه صنعتی و بازاری در روند داوری لحاظ شود.
او در خاتمه گفت: خلاقیت، رعایت اصول علمی الگو و برش و توجه به کاربردی بودن لباس در سطح جامعه و به منظور استفاده بهتر از خروجی جشنوارهها و ایجاد انگیزه، بار دیگر بر ایجاد موزه مد و لباس با رویکرد نمایش دائمی آثار برگزیده جشنوارههای مختلف تأکید میکنم و امیدوارم این مهم در آینده نزدیک محقق شود.