سرویس مد و لباس هنرآنلاین: فاطمه ذوالقدر عضو کمیسیون فرهنگی و پروانه سلحشوری رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی از بخش مسابقه زنده طراحی لباس در روز سوم ششمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر بازدید کردند.
فاطمه ذوالقدر در گفت و گو با خبرنگار هنرآنلاین ضمن اشاره به اینکه لباس هویت همه انسانها بوده و نشان دهنده فرهنگ، طرز تفکر و پیشینه تاریخی جوامع بشری است اظهار داشت: از نگاه مجلس شورای اسلامی، به وجود آمدن کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در حکم یک قانون بود که در سال 85 تصویب شد و هدف اصلی آن، حفظ هویت اسلامی و ایرانی است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکلات طراحان و تولیدکنندگان لباس و آنهایی که می خواهند برای حفظ هویت ایرانی و اسلامی تلاش کنند بسیار زیاد است و دولت هم باید با بستههای حمایتی ویژه به یاری آنها بشتابد، اما متأسفانه این حمایت به واسطه محدودیت هایی که وجود دارد بسیار اندک است و شاید دولت بتواند تنها 10 درصد بودجه مصوب مجلس برای این حوزه را به این امر اختصاص دهند و فعالان این عرصه بتوانند حمایتی ناچیز از دولت بگیرند.
او تصریح کرد: طی جلسه ای که پیش از برگزاری جشنواره با دبیر محترم کارگروه و همکارانشان داشتیم، در جریان نحوه چگونگی کار و فعالیت این مجموعه قرار گرفتیم و امروز بیشتر نگرانی ها به این سمت است که در سال اقتصاد مقاومتی مجلس چگونه می تواند این مجموعه تلاشگر را برای رقابت با بازار جهانی همراهی کند. امیدواریم در آینده نزدیک به تصویب طرحهای عملی و کاربردی در این زمینه دست یابیم.
پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز درباره نقش مؤثر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به منظور بررسی فعالیت و کسب و کار جامعه زنان در این عرصه به هنرآنلاین گفت: ما در حوزه زنان مقولات مهمی را داریم که در سطح کلان قابل بررسی هستند و به شدت اصرار داریم قوانینی را که موجب می شود حضور زنان در این عرصه کمرنگ شود را از بین ببریم.
او افزود: این نقشی است که مجلس می تواند ایفا کند و امروز همین که پذیرش تنوع پوشش در زنان جامعه ایرانی به وجود آمده است و طرح های گوناگونی را در حوزه مد و لباس شاهد هستیم ، نشان از گام های رو به جلو در این عرصه دارد. امروز دختران و زنانی را می بینیم که در این زمینه فعال هستند و ظرفیت بسیار برای پیشرفت را دارند و ما همه تلاشمان را به کار میبندیم تا امکانات بیشتری در اختیار آن ها قرار گیرد.
سلحشوری تأکید کرد: مجلس دغدغه کارآفرینی دارد و پیگیری رفع مشکلات جامعه فعال در حوزه مد لباس کشور از بحث طراحی و تولید پارچه تا قیمت نهایی محصول و رساندن آن به دست مشتری از مهمترین برنامههای مجلس شورای اسلامی است. ما باید بتوانیم از طریق رسانه ها در این زمینه برای مردم فرهنگسازی کنیم و توان رقابتیمان با دنیای مد و لباس را به اثبات رسانیم.
ششمین جشنواره مد و لباس فجر، سوم تا دهم اسفندماه سال جاری همزمان در تهران و ۱۵ استان کشور برگزار میشود.