سرویس مد و لباس هنرآنلاین: جواد صادقی کارشناس نظارت بر طراحی مد و لباس در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور درباره روند اجرای برنامههای کارگروه زیورآلات در این مجموعه به خبرنگار هنرآنلاین، گفت: اعضا و وظایف پنج کارگروه فرعی در کارگروه کشوری زیورآلات مشخص شده و هر یک از این کارگروهها، دستور ویژهای را در برنامه خود قرار دادهاند.
صادقی با اشاره به عناوین کارگروههای فرعی بیان کرد: کارگروه تحقیق، توسعه و بازاریابی زیورآلات، کارگروه آموزش زیورآلات، کارگروه طراحی هنری و صنعتی زیورآلات، کارگروه ساخت هنری و صنعتی زیورآلات و کارگروه ارائه و فروش زیورآلات هر یک به شکل جداگانه اعضایی داشته و فعالیتها در هر کارگروه با تشکیل گروههای چند نفره اجرایی خواهند شد.
، کارشناس نظارت بر طراحی مد و لباس در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور بر لزوم برنامهریزی مبنایی درزمینهٔ زیورآلات اسلامی و ایرانی اشاره کرد و گفت: کشور ما دارای پتانسیل بسیار بالایی در این زمینه است و لازم بود بستر مناسبی برای انسجامبخشی در تمامی ابعاد موضوع ایجاد شود.
صادقی تصریح کرد: موضوع داوری تمامی آثاری که در سطح کشور طراحی و ساخته میشوند و از سوی کارگروه درخواست دریافت نشان شیما دارند یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث است و باید تلاش شود آثار به بالاترین سطح از استاندارد نزدیک شوند.
او همچنین به رویکرد مثبت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در راستای تشکیل کارگروههای مختلف برای حوزههای مربوط به این عرصه اظهار داشت: این موضوع در دستور کار ما قرار دارد و هر زمان که احساس کنیم رسته یا حوزهای میتواند ویترینی مستقل برای خود در ویژهبرنامههایی همچون جشنواره فجر داشته باشد اقدام عملی انجام خواهد گرفت که بدون شک موضوع زیورآلات هم از این امر مجزا نیست.
در مردادماه سال جاری، نخستین جلسه هماندیشی اساتید و هنرمندان زیورآلات اسلامی و ایرانی با هدف دستیابی به ترکیب مناسب و اتخاذ تصمیمات مورد نیاز در راستای ایجاد کارگروه زیورآلات ایرانی اسلامی و توجه به چگونگی حضور بخش زیورآلات ایرانی اسلامی در جشنوارههای داخلی و خارجی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور جمعی از کارشناسان و فعالان حوزه طراحی و ساخت زیورآلات و همچنین مدرسان این حوزه در دانشگاه و اعضای هیئت علمی و مدیران گروه رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر به ریاست مدیر دفتر امور طراحان کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد، مباحثی همچون لزوم ورود قانون ساماندهی مد و لباس کشور به عرصه طراحی و تولید زیورآلات اسلامی و ایرانی، توجه به خروجی جشنواره مد و لباس فجر و ورود طرحهای برتر به بازارهای داخلی و خارجی، ارزیابی نقاط قوت و ضعف در دو دوره برگزاری بخش زیورآلات در جشنواره فجر و لزوم تعیین و بخشبندی تخصصهای موجود در کارگروه زیورآلات در ذیل کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور مطرح شد.