سرویس فرهنگ و ادبیات هنرآنلاین: کتاب  "گفتگوهای فلسفی " اثر رابرت ام.مارتین با ترجمه راضیه سلیم‌زاده  در نشر ققنوس منتشر شد.

این کتاب در ۷ فصل تبویب شده است که عناوین آن عبارتند از:  "گفتگوی اول: فلسفه دین"،  "گفتگوی دوم: فلسفه اجتماعی "،  "گفتگوی سوم: اخلاق "،  "گفتگوی چهارم: ذهن و بدن"،  "گفتگوی پنجم: موجب انگاری، اختیار و مجازات "،  "گفتگوی ششم: شناخت " و  "گفتگوی هفتم: این همانی؛ معنی ".

بخشی از این کتاب:

آزادی گرا: این بحثی که داشتید می‌کردید برایم روشن کرد که چرا با کل جامعه‌گرایی مخالفم. همه انواع حکومت‌های جامعه‌گرایانه آزادی فردی را محدود می‌کنند. حذف آزادی اقتصادی واضح ترین شکل انجام دادن این کار به دست کمونیست‌هاست. بازار آزاد نمودی از آزادی فردی در اقتصاد است. وضعیت اقتصادی شما به ابتکار خودتان _ انرژی، هوش، و خوش شانسی خودتان _ بستگی دارد.

کمونیست: به چه درد آدمی می‌خورد که فقیر و ضعیف است؟

آزادی گرا: بازار آزاد یعنی این که هر کسی فرصت ثروتمندی و قدرتمندی را دارد.

کمونیست: خیلی از عدالت دم زد، اما این که انقلاب کمونیستی دارایی زمین‌دارها و کارخانه‌ها را با زور از ایشان بگیرد عدالت نیست. از این گذشته، حکومت های کمونیستی قول منافع اقتصادی برای فقرا را دادند، اما به قولشان عمل نکردند. تمام موفقیتشان در محدود کردن آزادی افراد به شکل‌های وحشیانه بود، درست مثل فاشیست ها. حتی اقدام های سوسیالیستی ملایم در کانادا یا سوئد یا بقیه دموکراسی ها هم مزاحم آزادی‌های فردی‌اند.

دیرباور: خیلی از آدم ها با دیکتاتوری های خشن و سرکوبگر کمونیست‌ها و فاشیست ها مخالف اند، اما چرا با سوئد مخالفی؟ یا با کانادا؟

این کتاب در ۴۹۵ صفحه،  و با قیمت 35 هزار تومان منتشر شده است.