به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، رمان نوجوان «یولبارس و شهر زیرزمینی» نوشته عبدالرحمان اونق راهی بازار کتاب شد.
اونق درباره موضوع کتاب جدید خود گفت: این رمان فانتزی برداشتی آزاد از سری داستانهای حماسی ده ده غورغوت است. ملکه جادوگر «ماموشویلی»ها برای تصاحب سرزمین تورکان سالها نقشه میکشد و بابت اجرای این نقشه به کمک جنگجوهایش یک شهر زیرزمینی داخل جنگل میسازد. او تدارک جنگ با تورکان را مهیا کرده که سروکله پسر نوجوان قویهیکلی به نام «یولبارس» پیدا میشود.
او افزود: یولبارس جوانی عادی نیست. او زمانهای خیلی دور هنگام حاکمیت پدرش بر سرزمین تورکان، زمانی که نوزادی بیش نبوده، در جنگی میان ماموشویلیها و تورکان هنگام فرار از دست مامای حاکم میافتد و توسط شیر جنگل نجات پیدا میکند. شیر هم او را بزرگ میکند تا وقتی به سن نوجوانی میرسد و در اثر نوشیدن آب جادویی به خوابی طولانی فرو میرود. او پس از مدتها توسط قدرت مافوق طبیعی در زمان حال بیدار میشود و احساس میکند که به جنگل و دشت تعلق ندارد. مردم هم از نسلهای قدیم سینه به سینه شنیده بودند که روزی روزگاری پسر حاکم بزرگ تورکان دوباره میآید و حاکمیت سرزمین تورکان را به دست میگیرد.
در بخشی از این رمان میخوانیم: «یولبارس بعد از اینکه مخفیانه ساختمان داخل جنگل را بازرسی کرد با سرعت برگشت نزد گرگ خاکستری و گفت: «یه چیز اینجا غیرعادی بود. همون موقعی که داشتم از لای سیم خاردارها میگذشتم مرد قویهیکلی هم مخفیانه از پشت درختها بیرون آمد و با یکی از نگهبانها حرف زد و رفت. نگهبان که فکر نمیکنم یه نگهبان معمولی باشه، وسیلهای از جیبش درآورد و چیزی گفت. بلافاصله چند نفر با مسلسلهای سنگین از میان درختان بیرون آمدند و اسلحهها را بین نگهبانها پخش کردند. اگه حرف پسر حاکم درست باشه و اونها افراد خود حاکم عوضخان باشن چرا باید جایی اسلحه مخفی کرده باشن؟ من فکر میکنم ملکه نیروهای نفوذی اونجا فرستاده و میخوان ساختمان را تسخیر کنن و اونجا رو در اختیار خودشون بگیرن. باید کاری بکنیم.»
این رمان در ٢٠٠ صفحه با شمارگان ١٠٠٠ نسخه و قیمت ۴٠ هزار تومان در انتشارات پیدایش در دسترس نوجوانان قرار داده است.
عبدالرحمان اونق، عضو انجمن نویسندگان کودک و نوجوان سابقه فعالیت آموزگاری و مربیگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را نیز در کارنامه خود دارد. «در عمق شبهای تار»، «سورتیک»، «حماسهی گور اوغلی»، «چوپان کوچک»، «فریاد آق اویلی»، «راز خایر خوجه»، «آوای صحرا»، «دایرهی سرخ»، «ماتیخان» و «کرکسان دهکده» از جمله آثار پیشین اونق به شمار میرود.