به گزارش هنرآنلاین براساس اخبار رسیده، نخستین مسابقه "هزار صدا" با هدف استعدادیابی موسیقی و ترانه کودکان دوشنبه 3 تیر ساعت 18 در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود. مصطفی رحماندوست شاعر کودکان، در این مسابقه تجلیل خواهدشد.
ناصر نظر مدرس، آهنگساز و رهبر ارکستر، نزهت امیری نخستین بانوی رهبر ارکستر و آهنگساز، مهرداد نصرتی آهنگساز در اولین مسابقه "هزار صدا" ویژه کودکان به عنوان داور به بررسی و تحلیل آثار و اجرای شرکتکنندگان میپردازند.
فرهنگسرای ارسباران در خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا واقع شده و شمارههای 20-22872818 داخلی 122 برای آگاهی بیشتر اعلام میشود.
تمدید نخستین جشنواره میراث مکتوب رضوی(ع)
بنیاد امام رضا(ع) با همکاری موسسه خانه کتاب، دبیرخانه جایزه کتاب سال و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، نخستین جشنواره میراث مکتوب رضوی(ع) را با هدف شناسایی آثار برتر، شامل کتاب، پایاننامه و مقاله با موضوع امام رضا(ع)، سیره و فرهنگ رضوی برگزار میکند.
بر اساس فراخوان نخستین جشنواره میراث مکتوب رضوی(ع) از پدیدآورندگان، مترجمان، مصححان، ناشران و دانشجویان دعوت میشود با مراجعه به تارنمای جایزه کتاب سال به نشانی (www.ketabsal.ir) و پر کردن کاربرگ مربوطه، آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
نخستین جشنواره میراث مکتوب رضوی(ع) با هدف ایجاد جریان مستمر و پویا برای بسط و گسترش سیره و معارف رضوی در آثار مکتوب و بهرهمندی از تجربیات و نظرات نخبگان حوزوی، دانشگاهی، فرهنگی و هنری در زمینه فرهنگ رضوی برگزار میشود.
آثار ارسالی به این جشنواره باید طی سال های ۱۳۵۷ تا ۱۳۹۷ منتشر شده باشند و فقط کتابهایی داوری و ارزیابی میشوند که دارای برگه اعلام وصول باشند. همچنین، موضوع آثار ارسالی باید در سه حوزه تالیف، ترجمه و تصحیح به طور کامل درباره امام رضا(ع) باشند و آثاری که یک یا چند فصل آن به موضوعات دیگر اختصاص داشته باشد از چرخه داوری کنار میروند.
این جشنواره شامل سه بخش کتاب، مقاله و پایاننامه است که در بخش کتاب آثار در دو گروه کودک و نوجوان و بزرگسال با محورهای معارف رضوی (سیره، سبک زندگی و احادیث)، زیارت، ادبیات داستانی (رمان، داستان و مجموعه داستانهای کوتاه)، شعر نو و کلاسیک، هنر (نمایشنامه، فیلمنامه، معماری و هنرهای تجسمی)، تاریخ و مردم شناسی بررسی میشوند. همچنین در بخش مقاله، مقالههایی که در موضوعات یادشده طی سالهای 1357 تا 1397 به صورت چاپی یا الکترونیکی در مجلات علمی-پژوهشی، علمی-ترویجی و تخصصی منتشر شده باشند در این جشنواره می توانند شرکت کنند.
همچنین، پایانه نامه های مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاهی یا سطوح ۳ و۴ حوزوی که در موضوعات یاد شده تا پایان سال ۱۳۹۷ دفاع شده باشند، در این جشنواره می توانند شرکت کنند.
علاقهمندان میتوانند آثار خود را تا ۱۵ تیرماه ۱۳۹۸ به دبیرخانه جشنواره واقع در تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان برادران مظفر جنوبی، کوچه خواجه نصیر، شماره ۲، دبیرخانه جایزه کتاب سال ارسال کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۶۶۹۶۶۱۳۸ و ۶۶۹۶۶۱۳۹ تماس حاصل کنند.
آیین پایانی نخستین جشنواره میراث مکتوب رضوی(ع) در آبان ماه سال ۱۳۹۸ همزمان با هفته کتاب در یزد؛ پایتخت کتاب ایران برگزار میشود.