به گزارش هنرآنلاین بر اساس خبر رسیده، این همایش با مشارکت انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی و پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات در روز سهشنبه ۲۹ آبانماه در سالن اجتماعات پژوهشگاه واقع در خیابان دمشق برگزار میشود.
مهمترین هدف این همایش، ارتقای آگاهی و جلب نظر مسوولان اداری، تقنینی و قضایی و همچنین پدیدآورندگان، ناشران و عموم مردم به حقوق نشر اعلام شده است. حقوق آفرینشهای فکری و رابطه حقوقی بین ناشر و پدیدآورنده (حقوق پیشینی) و حقوق مربوط به انتشار کتاب و رابطه حقوقی بین ناشر و دولت (حقوق پسینی) از اجزای حقوق نشر بوده که این همایش به آن میپردازد.
محورهای اصلی همایش:
- لایحه حقوق مالکیت ادبی و هنری و سرنوشت آن
- قوانین جاری در حوزه حقوق نظری و آسیبشناسی آنها
- حقوق نشر الکترونیک و فضای مجازی
- تحلیل حقوقی قراردادهای نشر
- ضوابط نشر و راهکارهای اجرایی
- رابطه حقوق نشر داخلی و کپیرایت بین المللی.
جلسات همایش:
الف: جلسه اصلی و عمومی که در سالن همایشها با سخنرانی مسوولان، حقوقدانان، پدیدآورندگان و ناشران برگزار خواهد شد. موضوع سخنرانیها با توجه به محورهای یادشده خواهد بود. این جلسه از صبح ساعت ۹ تا ۱۲ و بعدازظهر از ۱۴ تا ۱۷ برگزار میشود.
ب: جلسات تخصصی در سالن کنفرانس
پژوهشگاه، بخش نخست: صبح از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ و بخش دوم بعدازظهر از ساعت ۱۴ تا ۱۶:۳۰ برگزار میشود.
وضوع جلسه تخصصی صبح:
نقد و بررسی لایحه حقوق مالکیت ادبی و هنری که همزمان با جلسه اصلی از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ در سالن کنفرانس پژوهشگاه برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این جلسه، همفکری و هماندیشی مخاطبان قانون جدید با قانونگذاران و حقوقدانان است.
موضوع جلسه تخصصی بعدازظهر:
نقد و بررسی قوانین موجود در حوزه حقوق نشر. این جلسه با حضور حقوقدانان، قضات، وکلا و همچنین پدیدآورندگان و ناشران از ساعت ۱۴ تا ۱۶:۳۰ در سالن کنفرانس پژوهشگاه و با هدف ارائه برداشتها و راهکارهای حقوقی با توجه به وضعیت تخلفات و تکثیرهای غیرقانونی کتاب برگزار خواهد شد.
از علاقهمندان به شرکت در "جلسات اصلی و عمومی" درخواست میشود برای ثبت نام به سایت انجمن به آدرس www.abup.ir و لینک مربوطه مراجعه کنند.
شرکت در این همایش رایگان بوده و برای شرکتکنندگانی که ثبت نام کنند، گواهی حضور صادر میشود.
همایش ملی حقوق نشر
زمان: روز سهشنبه ۲۹ آبانماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر
مکان: سالن شهید آوینی واقع در ساختمان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به نشانی پایینتر از میدان ولیعصر، ابتدای خیابان دمشق ، پلاک ۹