به گزارش هنرآنلاین،این نمایشگاه و بزرگداشت که به همت جلال امیرپورسعید فرزند این هنرمند برپا شده، از روز 25 بهمن ماه به مدت یک هفته در گالری برمخ دایر بوده و آثار شاخص و کم‌نظیری از این بانوی هنرمند به نمایش درمی‌آید. بانو صدیقه جلال کمالی از استادان تأثیرگذار پته‌دوزی کرمان بود که علاوه بر حفظ سنت‌های این هنر اصیل، بدعت‌های درخشانی در این هنر اصیل پدید آورد. استاد صدیقه جلال کمالی متولد سال 1311 بود و در سال 1402 در کرمان درگذشت.

«پته‌دوزی» یکی از رودوزی‌های زیبای ایران است که اختصاص به زنان خوش‌ذوق در استان کرمان دارد. در این هنر، نقوش مختلف (عموماً بته‌جقه یا طرح‌های هندسی) را بر روی پارچه‌های پشمی یکرنگ که عریض نامیده می‌شود، با نخ‌های پشمی رنگین می‌دوزند. در تقسیم‌بندی وزارت میراث فرهنگی، هنر پته‌دوزی در میان ۴۰ رشته از رودوزی‌های سنتی ایران جای گرفته است.

گالری برمخ از روز 25 بهمن تا 3 اسفند از ساعت 15 تا 17، در خیابان میرداماد، خیابان شاه‌نظری، پلاک 11 پذیرای علاقه مندان است.

انتهای پیام