به گزارش هنرآنلاین، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت وگوی زنده تلوزیونی در شرح خاطرات خود با رئیس جمهور افزود: من در ۱۰ سال اخیر این توفیق را داشتم که مراوده و و اشتراک کاری بسیار بالایی با آیت الله رئیسی داشته باشم و آقای رئیسی تنها رئیس من نبود بلکه به نوعی استاد و بزرگترم بود.
وی افزود: بیش از ۳ دهه است که پدرم را از دست دادم و برادر بزرگترم نیز در جبهه به شهادت رسید؛ رئیس جمهور جای همه آنها را برایم پر کرده بود و و یک کوهی بود که من به آن تکیه داشتم و من هم مانند همه افرادی بودم که به ایشان نزدیک بودند و تنها امتیازی که فکر میکنم در این میان بود آن مهر و محبت عمیقی بود که نسبت به من داشتند و این حب بسیار بالایی بود که من افتخار آن را داشتم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: بنده به بهانههای مختلف شب و روز خدمت ایشان بودم. این روزها تاسفم برای این است که چنین کوه و قله رفیعی را از دست دادیم. این روزها من بیشتر از اینکه احساس دوری داشته باشم از بی توفیقی خودم به هم ریخته هستم.
اسماعیلی به دوستی خود با شهید حسین امیرعبداللهیان اشاره کرد و گفت: ایشان به واسطه اخلاصی که داشت هزاران کیلومتر از ما فاصله گرفت و ما جا ماندیم. من بیشتر برای خودم ناراحتم.
باید سالها بگذرد تا شخصیت نورانی رئیس جمهور برای مردم تبیین شود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سخت گیری رییس جمهور در امور مرتبط با مردم گفت: ایشان مو را از ماست بیرون میکشید. زمانی که دولت تشکیل شد، خیلی از دوستان اصرار میکردند که من در کنار ایشان در نهاد ریاست جمهوری باشم ولی من میگفتم طاقت این همه سختگیری حاج آقا رو ندارم. ایشان بسیار وسواس و دقت و اخلاص داشتند. باید سالها بگذرد تا این غبار تنش و واکنشهای سیاسی بخوابد و آن شخصیت نورانی ایشان برای مخاطبان و برای مردم تبیین شود.
وی ادامه داد: رئیس جمهور مصداق کسی بود که با دوستان و نزدیکان و خانواده خودسخت گیر بود و نسبت به طبقات و مردم بسیار رئوف بود.
آغوش رییس جمهور برای هنرمندان همیشه باز بود و من هیچ وقت از محدودیتی صحبت نکردم که ایشان استقبال کنند ولی از گشایش همیشه استقبال میکردند
اسماعیلی با بیان دیدگاه رئیس جمهور نسبت به هنرمندان گفت: همیشه توصیه داشت که هنرمندان اهل احساس هستند، از تندی آنها دلخور نشوید و فکر نکنید برخی از آنها با ما دچار زاویه شدند. آغوش ایشان برای هنرمندان همیشه باز بود.من هیچ وقت از محدودیتی صحبت نکردم که ایشان استقبال کنند و از گشایش کاملا استقبال می کردند.
وزیر فرهنگ در پایان با بغضی که به شیون انجامید گفت: از ایشان گله می کردم که از مباحث اقتصادی آمار و ارقام اعلام می کنید ولی چرا چرا اعداد فرهنگی را نمیگویید که در آخرین مصاحبه ای که داشتند از برنامه های انجام شده فرهنگ و هنر آمارهای بسیاری دادند.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه -۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳- در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد و به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجتالاسلام سیدمحمدعلی آلهاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهوری بودند.