سرویس سینمایی هنرآنلاین: دهمین روز جشنواره فیلم فجر نیز خالی از حاشیه نبود. با اعلام نامزدهای سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر در شب گذشته، روز دهم جشنواره خالی از مخاطب بود. سینماگرانی که در روزهای گذشته در کاخ رسانه حضور پررنگی داشتند به نشانه اعتراض به کاخ رسانه نیامدند و سالنهای نمایش تقریبا خالی از تماشاگر فیلمها را اکران کردند.
اولین فیلمی که در روز دهم به نمایش درآمد، " فصل نرگس" به کارگردانی نگار آذربایجانی بود، فیلمی درباره موضوع اهدای عضو که در آن ریما رامین فر، امیر آقایی، پژمان بازغی، یکتا ناصر به ایفای نقش پرداختند.
پس از اکران این فیلم عوامل به جز سحر صباغسرشت تهیه کننده کار هیچ یک در نشست خبری آن حاضر نشدند.
صباغ سرشت نیز طی سخنانی گفت: علت مهمتر این موضوع که امروز به تنهایی و به نمایندگی از همکارانم در اینجا حاضر شدهام، این است که میزبان شما باشم چه بسا که وقتی نامزدهای جشنواره اعلام میشوند، در واقع جشن تمام شده است. اگر میخواستم بیرحمانه تصمیم بگیرم نباید میگذاشتم "فصل نرگس" نمایش داده شود تا اینقدر مهجور نماند.
او همچنین نسبت به اعلام زود هنگام اسامی کاندیداها که باعث شد تا بسیاری از سینماگران و اصحاب رسانه در سالن حضور نیابند اعتراض کرد.
فیلم بعدی که در این روز به نمایش درآمد " یادم تو را فراموش" ساخته علی عطشانی بود که در آن نگاهی به زندگی شهلا جاهد و ناصر محمدخانی دارد. در این فیلم حسین یاری، ماهچهره خلیلی، مازیار فلاحی و میترا حجار به ایفای نقش پرداختهاند.
از آنجایی که این فیلم همزمان با برگزاری مراسم تجلیل از نامزدهای جشنواره سی و پنجم فیلم فجر بود، این فیلم نیز در روزی بدون مخاطب اکران شد.
در جلسه پرسش و پاسخ فیلم عطشانی درباره چرایی پرداختن به این موضوع گفت: من خیلی دوست داشتم یک فیلم عاشقانه بسازم و فکر میکردم این قصه میتواند بستر آن باشد. البته تا جایی که میدانم پیمان عباسی (فیلمنامهنویس) تحقیقات لازم را در زمانی که آن واقعه اتفاق افتاد، انجام داد و حتی به جلسات دادگاه هم میرفت، اما در متنی که من خواندم، تاکید بر این بود که قضاوتی صورت نگیرد و آنچه نوشته شده بود هم براساس مستندات بود.
عباسی فیلمنامه نویس این فیلم نیز تاکید کرد: ایده اولیه این فیلم براساس یک مثلث عاشقانه بود و اگر قرار بود داستان شهلا جاهد و ناصر محمدخانی گفته شود اسم آنها را هم برای شخصیتها انتخاب میکردیم. اما "یادم تو را فراموش" یک برداشت آزاد از آن داستان بود که هر چقدر از آن را دوست داشتم، استفاده کردم.
این نشست همراه بود با اعتراض خبرنگارانی که معتقد بودند فیلم یک سویه زندگی شهلا جاهد را قضاوت میکند.
سومین فیلمی که در کاخ رسانه به نمایش گذاشته شد،"ترومای سرخ" ساخته اسماعیل میهن دوست بود که درآن پریوش نظریه، رضا کیانیان، مهتاب کرامتی، آتش تقی پور و تعداد بسیار زیادی از بازیگران تئاتری نقشآفرینی کردهاند.
آخرین فیلمی که در شب دهم به نمایش درآمد" ایستگاه اتمسفر" ساخته مهدی جعفری با حضور محسن کیایی، رویا افشار و تعدادی از بازیگران جوان و تازه کار سینما بود.
فیلمی با چاشنی مرگ و در قالب اجتماعی که تقریبا توانست در آخرین ساعات شب دهم نظر مخاطبان را جلب کند تا فیلم را تا انتها ببینند.
شب دهم همراه بود با اعتراضها و انصراف برخی نامزدهای جشنواره سی و پنجم که در طی این سالها تاکنون چنین اتفاقی و به این شکل در جشنواره فیلم فجر رخ نداده بود.