به گزارش هنرآنلاین، در این دیدار موهان داس دبیر جشنواره lake city، ارهان جمال نویسنده،کارگردان و پخش‌کننده فیلم، شانموگام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم چنای را همراهی کردند.

ذاکر حسین شیخ کارشناس سینمایی خانه فرهنگ ج.ا.ایران، مهدی صالحی رئیس اداره همکاری‌های رادیویی، تلویزیونی و مطبوعاتی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما، فاطمه محمدی مدیرعامل موزه سینما و محمد طیب مدیرکل امور بین‌الملل سازمان سینمایی از دیگر حاضران در این بازدید بودند.

موزه7

مدیرعامل موزه سینما ضمن استقبال از بازدید هیئت سینمایی هند و گفت وگوهای صورت گرفته حین این بازدید، گفت: به منظور گسترش همکاری میان دو کشور خوب است هفته مشترک سینمای ایران و هند برگزار گردد.

فاطمه محمدی اظهار کرد: میزبانی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی سینمایی با حضور فیلم‌سازان مطرح دو کشور از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک است.

موزه8

همچنین علی دهکردی مدیرعامل خانه سینما با اشاره به پیوند دیرینه سینما و فرهنگ ایران و هند و سهم بزرگ سینمای هند از سینمای دنیا، ابراز امیدواری کرد: اشتراکات فرهنگی موجود منجر به تقویت پیوند میان سینمای دو کشور شود.

ارهان جمال نویسنده، کارگردان و پخش‌کننده فیلم از جمله حاضران در هیئت سینمایی هند نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فرصت ایجاد شده برای بازدید از موزه سینما، بیان داشت: این بازدید منجر به جرقه‌های ذهنی زیادی برای نوشتن فیلم‌نامه و تولید فیلم‌های تازه برای من شد زیرا موزه سینمای ایران، بهترین‌های تاریخ سینما را در خود جای داده است.

موزه5

شانموگام دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم چنای نیز با تاکید بر ضرورت ایجاد فضا برای تولید مشترک میان سینمای ایران و هند؛ تصریح کرد: در هند پسر عمویم چیزی شبیه موزه ساخته است که در آن ۴۰ ماشین متعلق به بازیگران، کارگردانان، نویسندگانی با قدمت بیش از ۱۰۰ در آنجا گردآوری شده است.

موهان داس دبیر جشنواره lake city ضمن اشاره به فرهنگ و تمدن هزاران ساله ایران، بیان داشت: امیدوارم در آینده شاهد همکاری بیشتر و تولید محصولاتی در راستای معرفی فرهنگ و تاریخ دو کشور باشیم.

موزه6

انتهای پیام