به گزارش هنرآنلاین،  در ابتدای این مراسم علی رویین‌تن کارگردان فیلم در سخنانی کوتاه گفت: خوشحالم که در شب تولد امام زمان(عج) در موزه سینمای ایران که گنجینه فیزیکی معنای سینمای ایران است، فیلم مستند داستانی «آتش و گلستان» که درباره شهید هادی ساخته شده برای نخستین بار به نمایش درآمد. افتخار می‌کنم این فیلم در جایی به نمایش درمی‌آید که نمایانگر هویت و ثبات فرهنگی کشور ما است.

وی ادامه داد:  نام موزه سینما باید با نام چهره‌های برجسته و بزرگان جنگ مزین می‌شد تا همگان متوجه این گنجینه‌های نهان و افتخارات شوند.

روئین تن ادامه داد: فیلم «آتش و گلستان» درباره ستایش، فتوت و مردانگی است.  احساس می‌کنم که بر خلاف موارد فیزیکی که می‌توان آن را در موزه نگهداری کرد، معنا و فرهنگ مردانگی را باید در قالب آثار سینمایی به نمایش گذاشت.

موزه1

وی یادآور شد: از مسئولین موزه سینما تشکر می‌کنم، زیرا زمانی که متوجه شدند رزمنده‌های کشور قرار است در موزه سینما حاضر شوند، به آن‌ها به رسم یادبود شاخه‌های گل نرگس اهدا کردند. این فیلم قرار بود در شب دوم جشنواره فیلم فجر در بخش ویژه نمایش داده شود اما به دلیل مشکل فنی  انجام نشد  و من بسیار ناراحت بودم. اما خوشبختانه امشب فرصتی برای اکران این فیلم مهیا شد.

فاطمه محمدی مدیرعامل موزه سینما نیز ضمن عرض خوش‌آمدگویی به حاضران گفت: خدمت آقایان فریدزاده، حناچی و خانواده محترم شهدا و دوستداران هنر خیرمقدم عرض می کنم. همچنین میلاد منجی بشریت حضرت صاحب‌الامر (عج) را تبریک می گویم. از آقای رویین‌تن سپاسگزارم که موزه سینما را برای نمایش فیلم خود انتخاب کردند.

موزه2

گفتنی است در پایان نمایش فیلم «آتش و گلستان» علی رویین تن از رزمنده‌های دوران دفاع مقدس دعوت کرد تا روی سن حاضر شوند.

در این مراسم افرادی همچون رائد فرید زاده رئیس سازمان سینمایی، علیرضا اسماعیلی مدیرکل دفتر ریاست سازمان سینمایی، پیروز حناچی شهردار سابق تهران، محمدرضا عرب، علی شاه حاتمی، محسن علی اکبری، رهبر قنبری، حجت قاسم زاده اصل، امیر تاجیک، محمود منتظری.علی نوری.اکبر نوجوان.فرخاد طلوع کیان.، مرتضی پارسائیان، فیروز دولت آبادی، محمد تیموری،  هم‌رزمان شهید هادی، بازیگران ، عوامل فیلم و… حضور داشتند.

انتهای پیام