به گزارش هنرآنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، داوری آثار چهارمین دوره انتخاب پایاننامههای برتر علمی با محوریت انیمیشن در دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران به پایان رسید.
در این دوره از جشنواره که با استقبال بیش از دو برابری مواجه شده بود، بیش از ۷۰ اثر ارسال شده از سوی دانشآموختگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع ۳۵ اثر برای داوری پایانی انتخاب شدند. برگزیدگان این بخش بعد از برگزاری نشست تخصصی و پنل علمی در ایام جشنواره، در مراسم اختتامیه معرفی میشوند و در نهایت پایاننامه یا رساله برتر براساس قوانین جشنواره و دانشگاه ذیربط به صورت کتاب چاپ خواهد شد.
احمد سفلایی مدیر بخش پایاننامههای برتر به همراه سیدنجمالدین امیرشاهکرمی، رامتین شهبازی و وحیداله موسوی اعضای هیات داوران چهارمین دوره انتخاب پایاننامه برتر علمی با محوریت انیمیشن بودند.
احمد سفلایی دارای مدرک دکتری پژوهش هنر و مدیر گروه تلویزیون و محتوای دیجیتال دانشگاه صدا و سیما است. وی همچنین به عنوان مدرس در مراکز آموزشی به تدریس پرداخته است. او علاوه بر عضویت در کمیته علمی همایشهای پژوهشی مختلف و نگارش مقالات علمی در فصلنامههای پژوهشی، تالیفات و ترجمههای متعددی منتشر کرده است. سفلایی همچنین در تولید دهها اثر انیمیشن، در مقام کارگردان، نویسنده، طراح جلوههای ویژه، مشاور پروژه و… نقش فعالی داشته است.
سیدنجمالدین امیرشاهکرمی دارای مدرک دکتری انیمیشن از دانشگاه UWL لندن است. او عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و مدرس، پژوهشگر، نویسنده و داور پروژههای مرتبط با انیمیشن و همچنین داور مقالههای تخصصی نشریههای علمی دانشگاهی و دارای تجربه تولید پروژههای انیمیشن سینمایی، مجموعه تلویزیونی و شبکههای مجازی است. وی مشاوره و داوری تخصصی نهادهای علمی پژوهشی و جشنوارههای مختلف را بر عهده داشته است.
رامتین شهبازی دانشجوی دکترای تخصصی فلسفه هنر، معاون دانشکده هنر، مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره، عضو هیات مدیره انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران و شورای نظریه و نقد هنر پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر است. نویسندگی چندین عنوان مقاله پژوهشی و داوری چندین جشنواره ملی و بین المللی از جمله سوابق شهبازی است.
وحیداله موسوی دارای دکترای پژوهش هنر، مؤلف، مترجم و پژوهشگر حوزه سینما و تلویزیون و استادیار دانشگاه صداوسیما است. «کتاب ژانر: زیباییشناسی و کارکردها» (شهبا، موسوی، در دست چاپ) و «ژانر در سینمای ایران: کاوشی در مفهوم سینمای ملی» (در دست چاپ) از جمله کتابهای او در مقام نویسنده است. او از داوران سومین جایزه پژوهش سال سینمای ایران و سومین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران بوده است.
دوازدهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران به دبیری محمدرضا کریمیصارمی ۸ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار میشود.