به گزارش هنرآنلاین، متن پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره فیلم کودک به این شرح است:
«به نام خدا
جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، به واسطهی حضور زلال فرزندان این سرزمین، همواره میعادگاه همدلیهای مهربانانه بوده است. رویاپردازیهای کودکانه و نوجوانانه مولد نشاط و سرزندگی بوده و رنگ امید و آرزو به نقش واقعیتهای جهان امروز میزند.
از آنجا که سینمای ملی ایران زمین، جایگاهی شایسته در عالم هنرهای ماندگار در سطح جهان به خود اختصاص داده است، اهمیت جشنوارهی کودک و نوجوان بر کسی پوشیده نیست.
امید است هنرمندان و فیلمسازان متعهد ایرانی با بهرهگیری از فرهنگ ناب و انسانساز اسلامی، پرورش دهندهی نسلهایی باشند تا علاوه بر اینکه در تقابل با نظامهای سلطه، یارای ایستادگی و مقاومت داشته باشند، نقشی موثر و پیشتاز در بازسازی تمدن نوین اسلامی و حرکت به سمت قلههای تعالی و پیشرفت ایفا کنند.
شعار امسال جشنواره با عنوان «سینما سرزمین خیال» بیانگر رسالت خطیر هنر هفتم در حفظ روحیه رویاپردازی و نشاط آفرینی برای کودکان و نوجوانان سرزمین ما و همه جهان است تا در دوران سختی که به واسطه همه گیری بیماری کرونا بر ما گذشت، با جادوی سینما به فردایی سرشار از آرامش و دوستی بیندیشیم و از داغ کودکان و نوجوانان و خانوادههای سوگوار و آسیب دیدهی این بلای عالمگیر بکاهیم.
از اولویتهای سینمای ایران، ارتقاء کمی و کیفی آثاری با محوریت کودکان و نوجوانان امروز، آیندهسازان فردایی بالنده و افتخار آفرین برای ایران اسلامی است. امید است این امر با بسیج و همدلی هنرمندان و نهادهای فرهنگی در آیندهای نزدیک به بار بنشیند.
برپایی این رویداد فرهنگی با رعایت دقیق شیوهنامههای بهداشتی که حفظ و صیانت از ارزشهای فرهنگی را وظیفه بزرگ خود میداند، برگ زرین دیگری بر دیباچه خاطرات و خرد جمعی کودکان این سرزمین خواهد افزود.
محمدمهدی اسماعیلی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی»
همچنین متن پیام رئیس سازمان سینمایی به شرح زیر است:
«به نام خدا
خداوند عالم را شاکر و سپاسگزارم که سی و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در شرایطی فعالیت خود را آغاز میکند که به برکت فرهنگ گهربار اسلامی از یک سو شاهد رشد و تعالی فیلمسازان نوجوی این عرصه و از سوی دیگر، ارتقای مخاطبان آن هستیم.
با گرامیداشت یاد و خاطرهی نوجوان سلحشور ایذهای، علی لندی، که نجیبانه و شجاعانه، همسو با دیگر ایثارگران این سرزمین، برگ زرین نوینی از کرامات انسانی را به نام خود، در تاریخ از خودگذشتگی این کشور به ودیعه گذاشت، به استقبال این رویداد فرهنگی میرویم.
مراتب قدرشناسی خویش را از هنرمندانی که در سایهی تحریمهای ظالمانهی نظام سلطهی جهانی، همچنان با خلق آثار پر از مهر و صفا، نهال شوق و امید را در سینهی کودکان و نوجوانان مینشانند و صدای رسای مظلومیت مردم بزرگ ایران را به گوش همگان میرسانند، ابراز مینمایم. فیلمسازان متعهد ایران اسلامی، علیرغم تمام تنگناهای معیشتی، حسب وظیفه، قطعاً دین خود را با کمترین چشمداشت و انتظار، طی این سالها، اَدا نموده، بر غنای این حوزه بسیار افزودهاند.
در گام دوم انقلاب اسلامی ایران، امیدواریم تجربه سینماگران کودکونوجوان، همچون گذشته که با افتخارات ارزشمندی در داخل و خارج از کشور همراه بوده است و سهم بزرگی در معرفی سینمای ایران به دنیا داشته است، نقشهراهی مناسب برای فردای این سینما باشد.
در پایان امیدوارم ذیل تعامل با هنرآفرینان سینمایی، در آیندهای نه چندان دور، شاهد شکوفایی بیش از پیش سینمای عدالت محور، انسانساز و متعالی کودکان و نوجوانان باشیم.
محمد خزاعی
معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی»
سی و چهارمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، به دبیری علیرضا تابش از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ (۸ تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱) با شعار «سینما، سرزمین خیال» برگزار میشود.