به گزارش هنرآنلاین به نقل از روابط عمومی موسسه تصویر شهر، حجتالاسلاموالمسلمین میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همراه جمعی از مدیران و معاونان این سازمان، روز گذشته بیست و پنجم آذرماه از روند تولید ماسک در پردیس سینمایی رازی در جنوب شهر تهران که با مشارکت بخش خصوصی و گروه جهادی ققنوس راهاندازی شده است، بازدید کرد و به تمام دستاندرکاران کارگاه ماسک که برای کمک به هموطنان در این شرایط مشارکت میکنند، خسته نباشید گفت.
هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر درباره هدف از راهاندازی کارگاه ماسک در پردیس سینمایی رازی گفت: از ابتدای اسفندماه سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا در کشور سینماها طی دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تعامل با ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعطیل شد و فعالیتهای فرهنگی و هنری در کشور تا به امروز تحت تأثیر این ویروس قرار گرفت که این مسئله منجر شد حوزه سینما از نظر چرخش اقتصادی و اشاعه فرهنگ آسیب جدی ببیند.
وی همچنین گفت: با توجه به تعطیلی مداوم سینماها شاهد بیکاری کارکنانمان در سینماهای زیرمجموعه (ملت، تماشا، راگا و رازی) بودیم که باعث شد علاوه بر خود ایشان، خانوادههایشان نیز دچار بحران شوند.
میرزاخانی افزود: از طرفی پس از گذشت نزدیک به یک سال از شیوع ویروس کرونا در کشور شاهد آن هستیم که نیاز مردم به اقلام بهداشتی ازجمله ماسک بهعنوان یکی از مهمترینِ این اقلام نهتنها کاسته نشده بلکه افزایش بیشتری هم پیدا کرده است. بنابراین بر آن شدیم که در راستای اقتصاد مقاومتی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی علاوه برای رفع نیاز جامعه، برای مبارزه با بحران بیکاری نیروهای انسانی در سینماهایمان چارهاندیشی کرده و کارگاه ماسک را راهاندازی کنیم.
مدیرعامل موسسه تصویر شهر تصریح کرد: این کارگاه در راستای تأمین ماسک مورد نیاز مردم و توزیع مناسب آن بین مردم، داروخانهها، بیمارستانها و مراکز بهداشتی فعال شده است. این ماسکهای بهداشتی با دستگاههای تمام مکانیزه و با درجه کیفی بالا بهصورت تمام آلتراسونیک، دو لایه اسپان باند و یک لایه مِلت بلون در بستههای 50 عددی تولید و توزیع میشود. در حال حاضر روزانه صد هزار ماسک بهداشتی تولید میشود که در صورت ثبت سفارش بیشتر امکان تولید ماسک تا تعداد پانصد هزار عدد نیز وجود دارد و تمامی هنرمندان و صنوف سینمایی میتوانند جهت تهیه ماسک از این مجموعه از تخفیف مناسب برخوردار شوند.
وی در ادامه گفت: در این کارگاه در هر شیفت روزانه 30 نفر مشغول به فعالیت هستند و تولید ماسک با کمک ایشان تا شکست صددرصدی کرونا ادامه دارد.
هاشم میرزاخانی در پایان گفت: خدا را شاکریم که در این روزهایی که با معضل بیکاری بخصوص در حوزه فرهنگ در کشور مواجه هستیم توانستهایم که کارکنان سینماهایمان رو حفظ کنیم و امیدواریم که با همت مسئولان و تلاش کادر پزشکان و پرستاران از یک سو و از سوی دیگر خواست و اراده ملی عموم مردم برای رعایت بیشتر نکات بهداشتی در آیندهای نزدیک شاهد فروکش کردن ویروس کرونا و رخت بر بستن این میهمان ناخوانده در کشور باشیم و بار دیگر با قدرت و روحیهای مضاعف به فعالیتهای پیشین خود بازگردیم.