به گزارش هنرآنلاین، در این جلسه که روز گذشته به ریاست حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی برگزار شد، موارد ذیل به تصویب رسید:
الف) جزئیات اعطای تسهیلات بانکی به سینماها که کلیات آن در جلسه قبل به تصویب رسیدهبود شامل:
۱- صرفا سینماهای فعال با مالکیت و یا بهرهبردار بخش خصوصی مشمول دریافت این تسهیلات هستند. فهرست ۱۲۶ سینما (۳۱۴ سالن) مشمول این طرح به پیوست است.
۲- به ازاء هر سالن سینما مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به صورت قرض الحسنه اعطا میشود.
۳- نحوه بازپرداخت مبالغ دریافتی بهصورت یکباره (پایان شهریور ۱۳۹۹) برای سینماهایی که معدل فروش ماهانه آنها در سال ۱۳۹۸کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده، تا پایان اسفندماه ۱۳۹۹ خواهد بود.
۴- تسهیلات مذکور به سینماهایی که توسط مالکان آن اداره میشود، به مالک سینما و سینماهایی که توسط بهرهبردار اداره میشود به بهرهبردار سینما پرداخت میشود.
۵- مطابق هماهنگی به عملآمده با صندوق اعتباری هنر، ارائه یک فقره چک معتبر معادل مبلغ تسهیلات به عنوان ضمانت از سوی متقاضی کافی است.
۶- سقف ارسال تقاضا برای دفتر نظارت بر نمایش تا ۳۱ فروردین ۹۹ است.
ب) پرداخت کمک هزینه سهم بیمه تامین اجتماعی کارفرمایان (۲۳درصد) شامل:
۱- مشمولان دریافت این کمک هزینه، سینماها، مراکز پشتیبانی فنی سینمایی(لابراتوارها و استودیوها) و آموزشگاههای آزاد سینمایی فعال بخش خصوصی و دارای مجوز از سازمان امور سینمایی هستند.
۲- برای سینماها، این حمایت صرفا شامل سینماهایی خواهد بود که معدل فروش ماهانه آنها در سال ۱۳۹۸ کمتر از ۵۰ میلیون تومان بوده است. (۷۰ سینما از جدول پیوست)
۳- پرداخت کمک هزینه مذکور از اسفندماه 1398 تا زمانیکه فعالیتهای مراکز سینمایی به جهت رعایت سلامت فعالان و شهروندان تعطیل باشد، ادامه خواهد داشت.
۴- هر یک از واحدهای متقاضی لیست بیمه تامین اجتماعی دی ۹۸ خود را به حوزههای زیر ارائه کنند:
مراکز پشتیبانی فنی و آموزشگاههای آزاد سینمایی: معاونت توسعه فنآوری و مطالعات سینمایی
سینماها: دفتر نظارت بر نمایش فیلم
۵-درخواستها حداکثر تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ پذیرش میشود.
۶- نام کارگاه باید دقیقا همنام مجوز صادره باشد.
۷- کارگاه یا مراکز سینمایی مورد نظر نباید از بیمه بیکاری استفاده کرده باشند.
ج) حمایت از فیلمهای سینمایی و غیرسینمایی
۱- در کنار فیلمهای جدید، اکران فیلمهایی که نمایششان در اسفندماه متوقف شد بعد از باز شدن سینماها ادامه پیدا میکند و هزینهای برای تبلیغات آنها در نظر گرفته میشود.
۲- فیلمهای دارای پروانه ساخت سینمایی و غیرسینمایی داستانی اکراننشده درصورت عرضه در نمایش خانگی (حداکثر ۳۰ فیلم ) معادل ۲۰ درصد مبلغ قرارداد آنها علاوه بر قرارداد، توسط سازمان سینمایی پرداخت میشود.
د) کمک ویژه به برخی اعضای خانه سینما:
۱- مطابق جدول پیوست که از سوی خانه سینما ارائه شده، ۲۵۳۳ نفر از اعضای صنوف مطابق جدول پیوست ۵ میلیون ریال، حمایت میشوند.
۲- افراد مشمول باید از کسانی باشند که در سال جاری کمتر اشتغال به کار داشتهاند و ضمنا اشتغال در نهاد دولتی یا بازنشسته حقوقبگیر نباشند.
۳- زنان سرپرست خانوار، از کار افتادگان، بیماران خاص، بیکاران فصلی و مشاغل سخت در اولویت قرار دارند.
۴- افراد مشمول باید به تایید هر صنف رسیده باشند.
۵- مبلغ درنظر گرفته شده به حساب قانونی مشمولان واریز میشود.
۶- اعضاء صنوف تهیه کنندگان، انجمن صنفی پخش کنندگان، انجمن سینماداران و انجمن مدرسان در این لیست قرار ندارند.
۷- این کمکها به اعضای انجمن صنفی مدیران تدارکات، انجمن صنفی طراحان فنی و مجریان صحنه، انجمن صنفی دستیاران فیلمبردار، انجمن صنفی بدلکاران و هنروران و افراد تحت پوشش زنان سرپرست خانوار یا بازماندگان درگذشتگان شامل ۱۲۰۵ نفر تا پایان سال جاری پرداخت خواهد شد.
۸- برای صنوف غیر از بند فوق، به محض آن که اعضای مشمول توسط رئیس صنف معرفی شوند پرداخت انجام خواهد شد.
۹- خانه سینما اسامی دریافتکنندگان این عیدی را در اختیار سازمان سینمایی قرار خواهد داد اما به جهت رعایت حرمت این عزیزان، منتشر نخواهد شد.