به گزارش هنرآنلاین، کیانوش عیاری در حاشیه سومین روز برگزاری جشنواره فیلم سلامت و بعد از نمایش فیلم "یودن یا نبودن" با موضوع اهدای عضو گفت: جرقه ساخت فیلم "بودن یا نبودن" در سال 72 در ذهن من زده شد و به نسبت فضای آن سالها ایدهای نو و پیشرو بود، اما اگر بخواهیم بدانیم چرا از سوی دیگر کارگردانان سینما پی گرفته نشد، پاسخ روشنی ندارم بدهم. مگر ماجرای نوع پوشش که در فیلم "کاناپه" شروعش کردم، از سمت دیگر سینماگران پیگیری شد؟ به طور کلی اما من میخواستم کار خودم را انجام بدهم و امشب چقدر خوشحال شدم وقتی در جلسهای که بعد از نمایش فیلم برگزار شد، اینطور عنوان شد که قرار است سریالی درباره همین موضوع ساخته شود. من امیدوارم یک مجموعه تلویزیونی بتواند در جهت فرهنگسازی هر چه بیشتر، گام بردارد.
این کارگردان در ادامه بیان داشت: وقتی ما فیلم اجتماعی میسازیم، قرار نیست آن جامعه را تبلیغ کنیم. نقد کردن حق ماست و نشان دادن کاستیها شاید وظیفه ما. اگر سلامت را در دو حوزه روان و رفتار در کنار جسم، جدی و رسمی به حساب بیاوریم، شاید بتوان گفت به جز "روزگار قریب" و "بودن یا نبودن" که مستقیما به موضوع سلامت ربط داشت، فیلمی مثل "خانه پدری" هم در خصوص سلامت رفتار و فکر صحبت میکند.
کیانوش عیاری در پایان خبر داد: فیلمی که به زودی خواهم ساخت، درباره موضوع اهدای عضو است اما هنوز درباره فیلمنامه اثر و پلات اصلی آن به قطعیت نرسیدهام.
سومین جشنواره ملی فیلم سلامت، توسط موسسه آوای هنر از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف نمایش آثار ایرانی با محوریت نقش سلامت در زندگی انسان و با شعار سلامت از تاریخ یک تا پنجم شهریور 97 به دبیری محمد کیاسالار در حال برگزاری است.