به گزارش هنرآنلاین، مراسم رونمایی کلیپ "یادگار سرو" با حضور پرشور علاقه مندان به هنر و چهرههاى فرهنگى، هنرى و اجتماعی و عوامل سازنده این کلیپ چهارشنبه در تالار ایوان شمس انجام شد.
پخش این کلیپ، حسن ختام رویداد اختتامیه جشنواره سراسری فرهنگی هنری با موضوع بیماری "ام اس" بود که بانى برگزارى آن انجمن "ام اس ایران" است.
کارگردان "یادگار سرو" با تلفیق اجراى پرفورمنس هنرى و آهنگسازی و اجرای اساتید بنام حوزه موسیقی، تصویری ماندگار از مفهوم "ام اس" را برای مخاطبان امروز رقم زده است. ترانه زیبای هوشنگ ابتهاج، آهنگسازی و نوازندگی متفاوت کیوان ساکت و خوانش و اجرای پرفراز و فرود وحید تاج، تاثیر گذاری این ویدیو کلیپ را دو چندان کرده است.
عوامل سازنده این اثر؛ وحید تاج ( خواننده اثر)، کیوان ساکت( آهنگساز) مهمان این برنامه بودند و براى جمعیت حاضر در سالن قطعاتی تاثیرگذار را اجرا کردند که استقبال و تشویق حضار را به دنبال داشت.
حسین کاکاوند (تهیه کننده)، مازیار رضاخانى(کارگردان)، علی تبریزی(فیلمبردار و تدوینگر)، لادن قناد(کارگردان پرفورمنس) از عوامل سازنده این کلیپ هستند که سالها دغدغه این بیماری را داشتهاند و حضورشان به همراه بازیگران و عوامل فنی کلیپ روى سن با تشویق حضار روبرو شد. انجمن ام اس ایران، به عوامل سازنده این کلیپ به رسم یادبود، تندیس این انجمن را اهدا کرد.
از جمله چهرههاى اجتماعى و سیاسى حاضر در این مراسم محمد هادى ایازی (معاون اجتماعی وزیر بهداشت)، علیرضا تابش(مدیرعامل بنیاد فارابی)، سمانه زمانی(مدیر کل سلامت شهرداری تهران) و دکتر محمدعلی صحرائیان(نایب رئیس هیئت مدیره انجمن ام اس ایران) بودند.
در این مراسم، پس از صحبتهاى سید جواد یحیوی (مجرى مراسم) درباره ماهیت جشنواره و پخش ویدیویى درباره مشکلات مبتلایان به ام اس، دکتر محمدعلی صحراییان نایب رئیس هیئت مدیره انجمن اماس و محمد هادى ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت و حسین کاکاوند(مدیراجرایی برنامه های روزجهانی ام اس و تهیه کننده کلیپ یادگارسرو) درباره هدف از برگزارى این جشنواره و تاثیر آن بر جامعه، صحبت کردند.
حسین کاکاوند، تهیه کننده اثر با اشاره به این که تصویر مخاطب عام از بیمار مبتلا به ام اس، زهرا سادات فیلم "طلا و مس" است، گفت:مبتلایان به ام اس زیادی در جامعه داریم که زندگی و ظاهری کاملا عادی مثل باقی مردم دارند، موضوع مهم این است که باید از این بیماران حمایت کنیم تا بیماری شان کنترل شود و به مراحل خطرناک نرسد.
او ادامه داد: با ساخت این کلیپ میخواستیم تصویر غلط مخاطبان را درباره بیمارى ام اس از بین ببریم. فعالیتهای فرهنگی هنری انجمن اماس، میخواهد با زبان، هنر و خلاقیت هنرمندان به جامعه بگوید که ام اس، فرد مبتلا را به دره نینداخته است؛ اما نگاه جامعه او را به درهای میاندازد که بیرون آمدن از آن بسیار سخت است.
کاکاوند در پایان از حمایتها و همراهىهاى دکتر ایازی معاونت اجتماعی وزیر بهداشت و علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی تشکر کرد.
جشنواره فرهنگی هنری امسال با عنوان "سمفونی لک لک ها" با هدف معرفی ایدههای نو و آفرینشهای متفاوت و خلاقانه هنری با موضوع ام اس از ۲ تیر ماه امسال تا ٢٠ تیر در محل فرهنگستان هنر برپا بود.
هدف از برگزاری سالیانه این جشنواره، شناخت بهتر و صحیح جامعه نسبت اماس است.
شعار امسال روز جهانى ام اس، "در کنار هم برابر ام اس" بوده است.