به گزارش هنرآنلاین، محمد مهدی حیدریان که در اولین روز برگزاری سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران حضور داشت، بیان کرد: خوشحالم که هر روز به تعداد علاقمندان فیلم کوتاه اضافه میشود و ما هم باید همپای یکدیگر این مسیر را ادامه دهیم و قدر این استقبال خوب و پرحجمی که هنرمندان و هنردوستان رقم زدهاند را بدانیم. حضور قابل توجه جوانان در این رویداد در سطح بالا این امیدواری را ایجاد میکند که فیلمسازان برای تولیدهای بیشتر باانگیزهتر عمل کنند.
حیدریان با اشاره به اینکه راه گفتگو با مردم فیلمسازی است، ادامه داد: فیلمسازی بیان تصویری است ما هم مثل همه بینندههایی که اولین روز جشنواره را اینگونه پرشور رقم زدهاند آرزو میکنیم هنرمندان علاقمند به فیلمسازی به خصوص فیلم کوتاه در این مسیر موفق باشند البته ما وظیفه خود میدانیم که کمک شان کنیم.
وی درباره انتظاری که فیلمسازان کوتاه بعد از جشنواره از مسئولان سینمایی دارند، گفت: برنامه جامعی برای اکران تمام فیلمهای سینمایی و صنعت تصویر داریم که فیلم کوتاه نیز از بخشهای مهم این برنامه ریزی تلقی میشود. ما در این رویکرد جدید نگاهی همه جانبه داشتیم که آموزش، تولید، عرضه و نهایتا بازاریابی بخشی از آن است.
حیدریان همچنین بیان کرد: اگر نتوانیم بخش عرضه و بازاریابی را تامین و مدیریت کنیم نمیتوانیم تولید غنی و پرتعداد داشته باشیم که در این صورت شعار اصلی سازمان سینمایی یعنی اخذ سهم از بازار جهان نیز تحقق نمییابد. پس باید روی بازارها و مشخصا VOD متمرکز شویم و در همکاری بین انجمن سینمای جوان و موسسه رسانه های تصویری با نگاه ماموریتی پیش برویم تا هم در بازار داخلی و هم بین المللی فرصت را برای فیلمسازان بیش از پیش فراهم کنیم.
همچنین در ادامه حیدریان با حضور در آئین رونمایی از دو کتاب روز نخست در سخنانی کوتاه گفت: من به سینمای آینده ایران بسیار امید دارم چرا که بهره گرفتن از ادبیات در سینما بسیار جدی شده است. نقصی که سینمای ما دچار آن است یا به بیان بهتر امری که سینمای ما محتاج ان است داشتن نگاه عمیق برای تبدیل یک بیان واژگانی به بیانی تصویری است که تنها به وسیله انس سینماگران با کتاب به عمل می آید.
او ادامه داد: هسته های این اتفاق در بنیاد سینمای فارابی پیش بینی شده است و فیلم های اقتباسی امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. ما با بهره گیری از ادبیات در سینما کیفیت این مدیوم را بالا خواهیم برد و من خوشحالم از حضور استاد مرادی کرمانی در بنیاد فارابی. این اتفاق به این معناست که دل و چشم به حوزه کتاب بستهایم که امید است با این اتفاق در عرصه تصویر عقب ماندگی هایی که در عرصه جهانی داریم را جبران کنیم.