سرویس استانهای هنرآنلاین: رحمان مجرد در خصوص سومین نمایشگاه عکس خود که قرار است تحت عنوان "جمع تنها" به نمایش گذاشته شود، به خبرنگار هنرآنلاین گفت: من این مجموعه را صرفاً در مورد تلفن همراه و با استفاده از آن و به واسطه قرار دادن لیوان طرحدار بین دوربین و تصویر موجود در تلفن همراه کار کردم و به فرمهای خاصی از تصاویر دست یافتهام. ولی مطمئناً مفهومی که مدنظرم هست و چیزی که در عصر حاضر اتفاق افتاده، فقط شامل تلفن همراه نمیشود و به محکوم شدن انسان معاصر به همزیستی با فناوری، تکنولوژی و زندگی در عصر دیجیتال اشاره می کند.
مجرد افزود: در این مجموعه سعی کردهام چهرههایی نامشخص که از هر مکالمهای در ذهن انسان ثبت میشود را ارائه کنم. انسان اگر چه به مدد این فناوریها از ارتباطات ارزان، گسترده و سریع برخوردار شده اما نتوانسته به هدف مورد انتظار خود دست یابد. این عصر به ارتباطات مجازی تبدیل شده است. در واقع به شکل روشنتر، انسانها با هم هستند و تنهایند و همگی در این عصر، به "جمع تنها" تبدیل شدهایم.
گفتنی است؛ در این نمایشگاه که تا 5 خرداد به طول خواهد انجامید، تعداد 100 عکس در اندازه 30 در 30 سانتیمتری ارائه میشود که پیشتر نیز این آثار؛ جزو برگزیدگان نهایی نهمین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر انتخاب شده و در موزه هنرهای معاصر تهران، به نمایش در آمده بود.
رحمان مجرد متولد 1363 در اردبیل است. آثار او در بیش از 50 نمایشگاه گروهی در ایران، کنیا، امارات، سویس، امریکا و... به نمایش درآمدهاند. مجرد برنده جوایز مختلفی از جمله مقام اول سومین جشنواره بینالمللی جایزه بزرگ مقاومت اسلامی، مقام دوم چهارمین جشنواره بینالمللی پرتو حسن، برگزیده نمایشگاهی سومین و نهمین دوره جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر، جزو 10 عکاس راه یافته به مرحله نهایی جایزه بانک جهانی سویس، منتخب حضور در نمایشگاه خانه عکاسان ایران در دانشگاه نایروبی کشور کنیا، مقام اول، لوح و تندیس مسابقه بینالمللی عکاسی دانشگاه آزاد اسلامی، مقام اول جایزه جهانی عکس اربعین، مقام اول جشنواره ملی عکاسی معماری است.
دومین نمایشگاه انفرادی وی با عنوان "بازپس نمایی" مهرماه 1393 در کافه گالری بوم و اولین نمایشگاه انفرادیاش با عنوان "واکنش پذیری" اردیبهشت ماه 1390 در نگارخانه قوامالدین مجتمع فرهنگی هنری فدک برپا شده بود.
سومین نمایشگاه انفرادی عکس رحمان مجرد از 2 تا 5 خردادماه 1396 در نگارخانه قوام الدین، واقع در اردبیل، بالاتر از میدان بسیج، مجتمع فرهنگی هنری فدک، و با همکاری و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، انجمن هنرهای تجسمی و موسسه فرهنگی هنری خانه طراحان نشان نقره ای، دایر می شود و علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت 10 تا 13 و 16 تا 19 از این نمایشگاه بازدید کنند.