به گزارش هنرآنلاین، هادی فراهانی که  به عنوان طراح در مطرح‌ترین رسانه‌های غربی مانند نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال...  صاحب امضاست،  پس از سال‌ها با مدیای نقاشی به ایران بازگشته است و در آثار جدیدش شخصیت‌های دوره قاجار را با اشعار مثنوی و آناتومی انسان ترکیب کرده تا مسأله بحران هویت را از دریچه‌ای جدید به نمایش بگذارد.

او درباره این آثار گفت: " شیوه کار من مفهومی است، در این نمایشگاه هم تم همیشگی مورد علاقه‌ام، بحران تضاد فرهنگی، را بازتاب داده‌ام؛  در این آثار  نوعی تلفیق فضای شخصی با دنیای مدرن پیش روی مخاطب است. من همواره  روایت گری فرهنگ گذشته از دریچه امروز را دوست دارم و ترکیب آن‌ها با دل‌مشغولی‌های دنیای مدرن برایم جذاب است."

فراهانی که آخرین نمایشگاه انفرادی‌اش در زمینه نقاشی را در سال ۱۳۷۳ برگزار کرد و پس از آن از ایران مهاجرت کرد گفت:" در نمایشگاه قبلی‌ام  فرم آدم‌هایی را که از مینیاتورها الهام گرفته بودم با دنیای امروز پیوند زدم و همچنین فضای زورخانه با دنیای مدرن را واکاوی کردم. در این نمایشگاه هم شخصیت‌های دوره قاجار و اشعار مثنوی را با المان‌های پزشکی و آناتومی ترکیب کردم.  فکر می‌کنم برای هر ایرانی اهل فرهنگی بحث هویت یکی از دغدغه‌های اصلی است، زیرا ما از منظر تاریخی دچار گسست‌های عجیب غریبی هستیم و مثلاً دوره سنت را نگذرانده ناگاه به دوره مدرنیسم پریده‌ایم، این دغدغه جدی من است و همیشه  این موضوع را در قالب نقاشی ارائه داده‌ام." 

هادی فراهانی، متولد ۱۳۴۷، تهران است؛ او در رشته گرافیک، هنرستان هنرهای تجسمی پسران تهران و سپس رشته نقاشی، دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانشگاه اوکَد، تورنتو و دانشگاه امیلی کار، ونکوور کانادا تحصیلات آکادمیک را ادامه داده است؛ 

او پیش از این 10 نمایشگاه انفرادی در موزه هنرهای معاصر تهران (1367) ، گالری گلستان( دو بار 1371 و 1372)، نمایشگاه محیط زیستیِ آب زندگیست در دوبی، گالری بلَک بِری کانادا و... برگزار کرده است. 

فراهانی در سال‌های اقامت در کانادا به عنوان طراح در روزنامه‌های وال استریت جورنال، نیویورک تایمز، لس آنجلس تایمز و... همکاری حرفه ای مستمر دارد و در مسابقات هنری در امریکا، کانادا، ایتالیا، ترکیه، ژاپن، پرتقال، بلژیک، اوکراین برنده جوایز شده است. 

نمایشگاه آثار هادی فراهانی تا ۲۰ اردیبهشت ماه در گالری گلستان واقع در خیابان دروس، خیابان کماسایی، پلاک ۳۴ میزبان علاقمندان به هنر است.